PALU'DA ELLER 'ZEYTİN DALI' OPERASYONU İÇİN DUAYA KALKTI

Ülkü Ocakları Palu İlçe Başkanlığı silahlı kuvvetlerimizin Afrin'e yönelik başlatmış olduğu Zeytin Dalı operasyonunun başarıya ulaşması için ocak bünyesindeki gençlerle Fetih suresi okudu,ordumuzun muzaffer olması için dua etti.

PALU'DA ELLER 'ZEYTİN DALI' OPERASYONU İÇİN DUAYA KALKTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Palu İlçe Başkanı Hüseyin YILMAZ yaptığı açıklamada:"Ülkemiz sınırlarında oluşacak bir terör devletine son vermek,ülke insanımızı ve kardeş Suriye halkının huzurunu esas alan operasyonda ordumuzun başarılı olması için ocak bünyesinde Fetih suresi okuduk, dualar ettik"açıklaması yaptı.

İlçe genelinde yürüttükleri madde bağımlılığına karşı mücadele konusunda da açıklama yapan YILMAZ:"Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un başlatmış olduğu"Damarlarındaki Asil Kanı Kirletme"kampanyasını ilçemizde yürütme adına "Madde Bağımlılığına Hayır" afişimizi aşmış bulunmaktayız. Buradaki gayemiz ilçemiz ve bağlı köylerde Madde Bağımlılığı ile mücadele edip gençlerimizi devletimize, memleketimize ve toplumumuza kazandırabilmektir. Kurmuş olduğumuz Ülkü Ocakları Palu İlçe Başkanlığı Uyuşturucu Madde ile Mücadele Platformu olarak amacımız; afiş çalışmamız başta olmak üzere aileler ve gençlerle bire bir görüşmek, sosyal aktiviteler, eğitici videolar ve spor etkinlikleri ile gençlerimizi bilinçlendirmektir"açıklaması yaptı.