BOCCE BOWLİNG EĞİTİM KURSU DEVAM EDİYOR

Palu Kaymakamlığı VE Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü işbirliğinde Palu'daki Gençlere yönelik açılan Bocce Bowling kursu devam ediyor.

BOCCE BOWLİNG EĞİTİM KURSU DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Palu Kaymakamlığının desteğiyle, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Halk Eğitim İlçe Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen Palu'daki Bocce Bowling Kursu hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü açıklamada bulundu.

Açıklamada:“Demir bilyelerle oynanan bu spor oyunu, bizim çocukluğumuzun geçtiği bu kadim şehrimizdeki sokak oyunlarımızın biraz daha güncellenmiş hali olduğunu düşünüyoruz. Bu yüzden gençlerimizin bu oyuna rağbet göstereceklerini tahmin ediyoruz. Daha önce açtığımız futbol kursuna ilave olarak,inşallah şubat ayında da tenise benzeyen bir spor oyunu olan Badminton kursu da açmayı düşünüyoruz.Bizler gençlerimizin sadece geleceğimiz değil aynı zamanda bugünümüz de olduğuna inanıyoruz. Bizler gençliğimizin beden ve ruh sağlığı için “bağımlı değil, bağımsız ol” sloganıyla hareket ediyoruz. Demir bilyelerle oynanan Bocce Bowling Kursuna başvurmak isteyen gençlerimiz, Gençlik Hizmetleri ilçe müdürlüğümüze veya Halk Eğitim Müdürlüğümüze başvurabilirler. Gençliğimize ve sporumuza verdiği desteklerden dolayı Sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza başta olmak üzere tüm yöneticilerimize teşekkür ederiz.” açıklamasında bulunuldu.