Özdemir: 'Kimseyle husumete girmek istemiyoruz!'

Elazığ 1. Amatör Küme Play-Off maçında Rüstempaşaspor ile önemli bir maça çıkacak olan Karakoçanspor'da, kulüp başkanı Ülküşan Özdemir Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda buldu

Özdemir: 'Kimseyle husumete girmek istemiyoruz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Kağan İnal / B. İsmail Yerlikaya

Elazığ 1. Amatör Küme Futbol Ligi’nde A Grubu’nu 2. Sırada bitiren ve play-offta namağlup Rüstempaşa ile eşleşen Karakoçanspor’da kulüp başkanı Ülküşan Özdemir Hakimiyet Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu.

“HAK EDEN KAZANACAK”

Play-off oynayacak 4 takıma da başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Özdemir, “Rüstempaşa ile oynayacağımız ilk play-off maçına da en iyi şekilde hazırlanıyoruz. İdmanlardan sonra maç saatini beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok. Bir iki gündür Elazığ kamuoyunu takip ediyorum. Sürekli çok hoş olmayan şeyler söyleniyor. Biz bir futbol maçına çıkacağız ve bunu abartmaya veya başka alanlara çekmeye gerek yok. Bu bir futbol maçı ve çıkıp oynayacağız hak eden kazanacak. Rakibimiz ile ilgili herhangi bir endişemiz veya tereddüdümüz yok. Biz futbolumuzu oynayıp kazanmak ve evimize avantajlı bir skorla gelmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“SÜREKLİ HAKEMLERİ GÜNDEME GETİRMEK NE KADAR ETİK?”

Rüstempaşaspor Kulüp Başkanı Hamit Erulaş’ın Karakoçanspor yöneticisi Fırat Meydan’ın ASKF yöneticilerinden biri olmasıyla ilgili yaptığı değerlendirmede Özdemir; “Bu konuda çok yorum yapmayacağım. Zaten ASKF kulüp yöneticilerinden oluşan bir birliktelik. Kaldı ki iki sezondur hiçbir maçını kaybetmeyen takımın sürekli hakemleri hakemleri gündeme getirmesi ne kadar etik ve ne kadar doğru bilmiyorum. Bu konularda bir şey söylemeyeceğim. Kamuoyu kararını kendisi versin” dedi.

“İNSANLARI MI BİRBİRİNE DÜŞÜRECEĞİZ?”

Amaçlarının Fair-Play çerçevesinde maçlar oynamak olduğunu belirten Ülküşan Özdemir, “Kimsenin zarar görmemesi için gerekirse biz maçlarımızı feda ederiz. Memleketin bu zor günlerinde konuşulacak başka konular var. Maçla ilgili fazla konuşmakta içime sinmiyor. Karakoçan yönetimi olarak 10 yıldır görevdeyiz ve 1 maç dışında ilçemizde herhangi bir olay çıkmadı. Takımlar gelip maçını kazanıp rahatça gidebiliyor. Dsispor bizi burada yenip grup 2. sıraya attı ve çokta iyi oynadılar hatta bizi resmen eze eze yendiler. Hiç kimseden ses çıkmadı. Daha önce diğer kulüplerde bizi burada yendiler. Bizim iç saha veya dış saha gibi bir avantajımız yok. Başka kulüpler 50 bin kişinin önünde oynuyor yine de kavga çıkmıyor biz kendi ilimiz içinde maç için insanları mı birbirine düşüreceğiz. Bizde böyle bir şey olmayacak” şeklinde konuştu.

“TUR ATLAYACAĞIMIZA EMİNİM”

Kimseyle husumet içine girmek istemediklerini kaydeden Karakoçanspor Kulüp Başkanı Ülküşan Özdemir, “Biz burada Elazığ’a hizmet veriyoruz ve hizmet birlik beraberlik ve hoşgörü ile olur. Diğer oynanacak maçta Aksaray ile Üniversite’ye de başarılar diliyorum. Maçların centilmence ve kardeşçe geçmesini diliyorum. Rüstempaşa’yı da yenilgisiz gittiği için tebrik ediyorum. Gönül ister ki hak eden kazansın. Ben kazanacağımıza ve turu atlayacağımıza eminim. Futbol bu elbette aksi de olabilir. Biz çıkıp topumuzu oynayacağız. Her şeyin hayırlısı olsun. Hakimiyet Gazetesi’ne de teşekkür ediyorum amatörümüze verdiği değer için” ifadelerini kullandı.