ÖMER YILDIZ AFFEDİLDİ

Karabükspor maçı sonrası kadrodışı bırakılan forvet Ömer, başkan Öztürk tarafından affedildi

ÖMER YILDIZ AFFEDİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karabükspor maçındaki davranışı nedeniyle dün kadro dışı bırakıl  Ömer Yıldız, bugün Kulüp tesislerinde Başkan Selçuk Öztürk ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen görüşmede  Kardemir Karabükspor maçında yaşanan olaylardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren Ömer Yıldız, Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk’ten özür dileyerek affedilmesini istedi.

Bunun üzerine Teknik heyet, futbolcular ve taraftarlardan da özür dileyen Ömer Yıldız, Başkan Selçuk Öztürk tarafından affedildi.

Kardemir Karabükspor maçında taraftarlarımızla yaşadığı olayın ardından kadro dışı bırakılan Ömer Yıldız, özür diledi.

Genç futbolcu yaşadığı olaylardan dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirerek Başkan Selçuk Öztürk, Elazığspor camiası, teknik heyet, takım arkadaşları ve taraftarlardan özür diledi.

ÖMER: TARAFTARIN BEKLENTİSİNİN FARKINDAYIM

Ömer Yıldız yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Öncelikle dün oynanan Karabükspor maçında yaşanan olaylardan dolayı üzgünüm. Maçın stresiyle birlikte ani bir duygu patlaması yaşadığımı belirtmek isterim. Sahada verdiğim tepkinin kabul edilebilir bir davranış  olmadığını düşünüyorum. Maçtan sonra yaptığım özeleştiride verdiğim tepkinin yanlış olduğu kanaatine vardım. Açıkcası bu davranışı ben kendime de yakıştıramadım. Formasını gururla taşıdığım Elazığspor’un başarısı için her zaman en iyi performansımı sahaya yansıtma çabası içerisinde oldum.  Camiamızın ve taraftarlarımızın benden beklentilerinin farkındayım.  Her zaman bu beklentilere cevap verme adına mücadele ettim.  Karabükspor maçında yaşadığım olaylardan dolayı Kulüp Başkanımız Selçuk Öztürk, Yönetim Kurulumuz, Elazığspor Camiası, teknik heyetimiz, takım arkadaşlarım ve büyük Elazığspor taraftarlarından özür diliyorum”