Oğlumu Kaybettim, Kardeşimi de Kaybetmek İstemiyorum

Nisa Yılmaz/Elazığ'da yaşayan ve sanayide çalışarak geçinmeye çalışan epilepsi hastası Rıdvan Kalem, 28 yaşında kan kanserine yakalanan kardeşi için Elazığlılardan yardım eli bekliyor.

Oğlumu Kaybettim, Kardeşimi de Kaybetmek İstemiyorum
TAKİP ET Google News ile Takip Et

OĞLUNU DA LÖSEMİDEN KAYBETMİŞTİ

İlk olarak lenfoma ve lösemi teşhisi konan kardeşinin aynı zamanda zihinsel engeli olduğunu söyleyen Kalem, maddi durumunun yetersiz oluşundan dolayı kardeşinin tedavisini karşılamakta zorlandığını söyleyerek yetkililerden destek beklediğini söylüyor. Oğlunu küçük yaşta lösemiden kaybettiğini söyleyen Kalem, kardeşini de kanserden kaybetmek istemiyor.

Fırat Üniversitesi Onkoloji servisinde kardeşinin tedavi gördüğünü ve Malatya’ya yönlendirildiğini artık oradaki onkoloji servisinde tedavi göreceğini söyleyen Kalem, “Kardeşimin 6 ay boyunca yapılması gereken iğneleri var. Her iğne 630 Euro. Bu ayki iğneyi sağ olsun Fırat Üniversitesi’ndeki doktorlarımız karşıladı. Daha yapılması gereken 5 iğne var. Kardeşim son olarak Hepatit B virüsüne yakalandı. LÖSEV’e de başvurdum fakat dernek sadece elinde ilaç olduğu sürece yardımcı olabileceğini söyledi. Kardeşimin tedavisini karşılayabilmem için desteğe ihtiyacım var. Oğlumu lösemiden kaybettim, onun acısını hala yaşıyorum. Bu acıya kardeşimin de eklenmesini istemiyorum. Tedavi olup, sağlığına kavuşması tek dileğim. Umarım tedavisi için gerekli desteği sağlayabiliriz” dedi.