DEĞİŞİKLİKLER ZORUNLUYDU

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze Hakimiyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, 'Bayrağı başka bir arkadaşına devreden arkadaşlarımız bizim için çok kıymetli. Ak Parti, vefalı bir partidir. Ak Parti kendisine hizmet edeni hiçbir şekilde unutmaz. Bazı değişiklikler gerekli ve zorunluydu.' dedi.

DEĞİŞİKLİKLER ZORUNLUYDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erol KARA/Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, Sadece 4 ilçede değil, belde başkanlarının yüzde 50’sine yakınını değiştirdiklerini söyledi.

Ak Partinin vefalı bir parti olduğunu söyleyen Gürgöze, “Bayrağı başka bir arkadaşına devreden arkadaşlarımız bizim için çok kıymetli. Ak Parti, vefalı bir partidir. Ak Parti kendisine hizmet edeni hiçbir şekilde unutmaz. Bazı değişiklikler gerekli ve zorunluydu” dedi.

 

ELAZIĞ’DAKİ YAPILANMAMIZI TAMAMEN BİTİRMİŞ OLACAĞIZ

Bu çalışmaların tamamı AK Parti'nin Türkiye genelinde almış olduğu 7. olağan kongre süreçlerinin bir parçası olduğunu söyleyen Ak Parti Elazığ il Başkanı Ramazan Gürgöze, ”Aralık ayı içerisinde beldelerimizde kongrelerimizi yapacağız Ocak’tan sonra da ilçelerimizde kongrelerimizi gerçekleştirerek inşallah önümüzdeki sene 2020 yılının üçüncü çeyreğinde ya da dördüncü çeyreğinde il kongremizi de yaparken Elâzığ’daki yapılanmamızı tamamen bitirmiş olacağız.” dedi.

 

AK PARTİ KENDİSİNE HİZMET EDENİ HİÇBİR ŞEKİLDE UNUTMAZ

Görevden ayrılan arkadaşlarımız bizim için değerli diyen Ramazan Gürgöze, ”Şuanda görev başında bulunan arkadaşlarımızda bizim için kıymetli. AK Parti kendisine hizmet edeni  hiçbir şekilde unutmaz.Bugün bir görev veriyor, yarın hiçbir görev vermez, bir sonraki gün bakarsınız başka görevler vermiş, nitekim biz bunu Elazığ’ da da yaptık.” dedi.

 

ELAZIĞ İL TEŞKİLATININ RÖNTGENİNİ ÇEKTİK

Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan Gürgöze, ”Şuan 4 beldemizde ki arkadaşlarımızı değiştirdik. Genel Merkez'imiz, teşkilat başkanlarımızla birlikte Elazığ il teşkilatının tümünün bir röntgenini çektik, genel başkan yardımcımız, teşkilat Başkanımız ilgili arkadaşlarımızı davet ettiler, uzun süreli bir toplantı yaptık.  Başından sonuna kadar bizim teşkilatlarımızın tamamının  genel merkezden görüntüsü nasıl,  biz o genel merkeze verdiğimiz bilgilerle örtüştürerek bir yol haritası belirledik, Bunu ben birkaç kez ifade ettim, hem yönetimlerimizle hem televizyon programlarında ya da sizin gibi değerli basın kuruluşları arkadaşlarımıza görüştüğümüzde ifade ettim, Yol haritasını sadece ben biliyorum. Bir de Genel Merkez'imiz biliyor.Onun dışında herhangi bir açıklama yapmadık.Bazı değişiklikler bunun gereğiydi. Ak Parti sürekli değişimi önüne koyan, halkın talepleri doğrultusunda siyaset yapan bir parti dolayısıyla tabanın istekleri doğrultusunda karar verdik.” dedi

 

DEĞİŞİM MÜSPET KARŞILANDI

Halkın taleplerini dikkate aldıklarını söyleyen Ramazan Gürgöze, ilçelere beldelere gittiğimizde talep beklentiler, istekleri nedir? bunlarla ilgili çok ciddi hazırlıklar yapıyoruz.Dikkat ederseniz 4 ilçemizde özellikle beldelerde değişiklikler yaptık, son derece müspet karşılandı dedi.

 

SON DERECE OLUMLU KARŞILANDI

Gürgöze,” Süresi dolan arkadaşlarımız vardı. Kendi rızasıyla ayrılmak isteyen, görevi başka arkadaşına devretmek isteyen arkadaşlarımız var, ama nihayetinde şu an itibariyle gerek ilçelerimizde gerek beldelerimizde değişiklikleri yapıldı.Bunlar son derece olumlu karşılandı.Dün itibariyle 3 ilçemizde atama yaptık, inanın bunu bütün samimiyetimle söylüyorum son derece olumlu mesajlar son derece olumlu dönüşümler aldım. Buda yapmış olduğumuz çalışmaların ne kadar isabetli olduğunu gösteriyor.” dedi.

 

ARKADAŞLARIMIZIN HEPSİ ÇOK DEĞERLİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda vatandaşla aramızdaki gönül bağını daha da kuvvetlendirmek için çalışmaları sürdürdüklerine dikkat çeken Gürgöze,” 3 ilçemizin çalışmasını daha önceden başlatmıştık ancak basına yansımıyordu, kimsede bilmiyordu. Gizli çalıştık, bazen açık çalıştık. Son dönemlerde temayüller yaptık, oradaki 4 ilçemizde çalışmamızı nihayete erdirmiştik.Bir ilçemizde ise ilçe başkanımızın istifasını geç istedik.  Teşkilatlar inşallah yeniden milletin istediği şekilde millete hizmet edecek, güçlenecek, güçlenen  kadrolarımız ile  milletin hizmetinde olmaya devam edeceğiz.  Bu arada tekrar ifade etmek istiyorum gerek görevden ayrılan kardeşlerimiz abilerimiz olmak üzere gerek başkanlar düzeyinde, gerek yönetimler düzeyinde bunların hepsi bizim için çok kıymetli” dedi.