Niğde deplasman giderleri Balık'tan

Elazığspor'un ligin 6. haftasında deplasmanda oynayacağı Niğde Anadolu FK maçının deplasman giderleri Ak Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık tarafından karşılanacak

Niğde deplasman giderleri Balık'tan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’a, Ak Parti Milletvekilleri’nin desteği devam ediyor. Forma kampanyasında da büyük özveriyle destekler veren vekiller, Bordo-Beyazlı ekibin deplasman giderlerine de katkı sağlıyorlar. Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut’un Kırşehir Bld. maçı deplasman giderlerini karşılamasının ardından, Sermin Balık da Niğde Anadolu FK deplasman giderlerini karşılayacağının sözünü verdi. Konuya ilişkin olarak Bordo-Beyazlı kulüpten yapılan teşekkür açıklamasında; “TFF 2.ligin 6. haftasında Niğde Anadolu FK ile oynayacağımız karşılaşmanın deplasman giderleri Milletvekilimiz Sayın Sermin Balık tarafından karşılanacaktır.

Daha önce Kırşehir Belediyespor Maçı deplasman giderlerimizi karşılayan Milletvekilimiz Sayın Metin Bulut’un ardından, Niğde Anadolu FK Maçı deplasman giderlerimizi karşılayacak olan değerli Milletvekilimiz Sayın Sermin Balık’a desteklerinden dolayı sevgi, saygı ve şükranlarımızı sunarız” ifadelerine yer verildi.