METİN ÇÖTELİ:' DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ'

Yığinkililer Komite Başkanı Metin Çöteli yaptığı açıklamada,' Bu sene 7'ncisi düzenlenen isot ve peynirli ekmek günü düzenlemesi Elazığ'da bir ilk.

METİN ÇÖTELİ:' DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Amaç eski ismi Yığınki olan yeni adı Aksaray mahallesi olan mahalle sakinlerinin mahalleden ayrılıp il dışında, yurt dışında olanları senede 1 kez bir araya getirerek eski günleri yad etmek, yeni neslin yetişen çocukları birbirleriyle tanıştırmak ve kaynaştırmak, birlik ve beraberliği sağlamak amacı gayesi Yığınkililerin isot ve peynirli ekmek günü budur.”dedi.

Çöteli,“Birincisini Afif Çöteli’nin bahçesinde, ikincisini Ali Canpolat‘ın bahçesinde ,diğerlerini de Elazığ çimento fabrikasının bahçesinde düzenledik. Bu senekini de yine Ali Canpolat’ın bahçesinde düzenledik. Gelecek senekini de Vasfi Akyol adına düzenleyeceğiz. İsot ve peynirli ekmek günümüze destek veren Çimentaş Yönetim Kurulu Başkanı Taha Aksoy ve Elâzığ çimento fabrika müdürü Mete Koçak’a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na bu güzel kürsübaşıyı bizlere verdiği için teşekkür ederiz. Destek veren herkese teşekkür ederiz.”dedi.