Minikler gönülleri fethetti

Elazığ İl Özel İdare'nin evinde Bayraklı Belediyesi'ni yendiği maçın süper kahramanları hiç durmadan 'Elazığ, Elazığ' diye tezahürat yapan minik taraftarlardı

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Minikler gönülleri fethetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde play-off final serisi temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare’nin evinde Bayraklı Belediyesi’ni konuk etmesiyle başladı.

Her geçen gün Elazığlılar’ın desteğini alan ve son derece nezih bir taraftar topluluğuna sahip olan Bordo-Beyazlı ekip, minik yürekleri de tribünde toplamayı başardı. Küçük, büyük, genç, yaşlı, erkek, kadın herkesin desteğini arkasına alan Elazığ İl Özel İdare, taraftarıyla birlikte büyüyor.

Temsilcimizin Bayraklı Belediyesi karşısında geride olduğu maçta takıma moral vermek amacıyla sayıları bir elin parmaklarını geçmeyen minik taraftarlar “Elazığ, Elazığ” tezahüratı yaptı. Miniklerin yürekten desteklerine kayıtsız kalmayan salondaki taraftarlar, onlarla birlikte ritim tuttu ve ortaya renkli görüntüler çıktı.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu da bu olaya kayıtsız kalmayarak alkışlarla destek verdiler.