MİLLETVEKİLLERİ MURAT VE ÖZTÜRK'TEN ŞERİFOĞULLARI'NA ZİYARET

AK Parti Milletvekilleri Şemsettin Murat ve Tahir Öztürk, Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları'nı Seçim Koordinasyon Merkezi'nde ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu.

MİLLETVEKİLLERİ MURAT VE ÖZTÜRK'TEN ŞERİFOĞULLARI'NA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti 22. Dönem Milletvekili Şemsettin Murat, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ülkenin bekası açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparak, “AK Parti kurulduğu günden itibaren milletine hizmet aşkıyla hareket etmektedir. 16 yıllık iktidar süresince hem ülkemize hem de Elazığ’ımıza çok ciddi hizmetler kazandıran AK Parti, yeni dönemde de çok büyük hizmetleri Elazığ’a ulaştıracaktır. Hizmetlerin artarak devam etmesi için milletimiz 24 Haziran’da da hem Cumhurbaşkanlığında hem de milletvekilliği seçiminde partimize çok büyük destek verecektir. Biz de bu kapsamda seçim ziyaretleri yapıyor, vatandaşlarımıza partimizin hizmetlerini anlatıyoruz. İnşallah Elazığ ilk günkü aşkla yine partisinin yanında olacak ve Şahin kardeşimizi de meclise göndererek Ankara’da 5 milletvekiliyle temsil edilmemize katkı sağlayacak. Ben buna yürekten inanıyorum” dedi.

23. ve 26. Dönem AK Parti Milletvekili Tahir Öztürk de Şahin Şerifoğulları’nın genç ve girişken bir yapıya sahip olmasının Elazığ açısından önemli olduğuna dikkat çekerek, “Erken seçim kararı alınmasından hemen sonra sahaya inerek vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya gelmeye başladık. Azim ve gayretle eski yeni tüm milletvekillerimiz sahada çalışma yapıyor. Bu benim veya başkalarının seçimi değil. Bu Türkiye’nin geleceğinin seçimi. Bizim milletvekili olmamız ve olmamamız önemli değil. Biz davamıza hizmet etmek için sahadayız. Elhamdülillah vatandaşın teveccühü çok iyi. Elazığ halkı devletine milletine çok bağlı. İşte bu nedenle 24 Haziran’da Elazığ’da 5 milletvekilini meclise gönderecek oyu alabileceğimizi düşünüyorum. İnşallah Şahin kardeşimizle beraber 4 milletvekili arkadaşımızı meclise göndereceğiz. Bunu da gezilerimizde net bir şekilde görüyoruz. Ben Şahin kardeşime de ayriyeten başarılar diliyorum. Yapılacak seçimlerin de hem ilimize hem ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları da milletvekillerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.