MHP'DE LİDERLİK YARIŞI VAR

TBMM Başkanlık Divanı Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Kanal 7 televizyonunda yayınlanan 'İskele Sancak' adlı programa katıldı.

MHP'DE LİDERLİK YARIŞI VAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Gündem ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Serdar,’’ AK Parti’nin 15 yıllık bir süreç içerisinde bir yürüyüş ortaya koyduğunu ve bu yürüyüşünde de her defasında sonuçta halktan olumlu destekler aldığını ifade etti.

MHP İÇERİSİNDE BİR LİDERLİK MÜCADELESİ VAR

Milletvekili Serdar, Meral Akşener’in yeni  kurduğu parti ile ilgili olarak;’’Türkiye’de geçmiş dönemlerde bir çok siyasi parti kuruldu. Bu Partilerin bir çoğu kendi tabanından ayrılan siyasi partiler. Bu ayrılmaların sebebi liderlik yarışı ve düşünme ayrışmasıdır.Akşener ve arkadaşlarının yürüyüş süreçlerine baktığınızda MHP içerisinde bir liderlik mücadeleleri oldu. Bu mücadele içerisinde bir takım konularda oldu.’’diye ifade etti.

 

MUHALEFETİMİZİ KENDİ İÇİMİZDEN ÇIKARIYOR

Serdar,’’Kendi muhalefetimizi  zaman zaman içimizden çıkararak bunlara ilişkin muhalefetin boşluğunu da dolduruyoruz. Partinin şöyle bir paradoksu var. Vitrini düzenlediğin yapıyla aslında seçmen hedefini de gösteriyorsun. Ama Erdoğan karşıtlığı üzerinde kendini kurguluyorsun. İktidar olma iddiası falan yok. Böyle bir paradoks var. AK Partinin seçmenine hitap ediyorsan oradaki Erdoğan karşıtlığı üzerinden kendine yer almayacaksın.’’diye ifade etti.

MUHALEFETTEN BEKLENTİMİZ İYİ YAPILANLARI TAKDİR ETMESİ

Muhalefet Partisinden beklentilerini de ifade eden Ömer Serdar,’’Bizim muhalefetten beklediğimiz İktidarın uygulamalarını ret yerine, iktidarın iyi yaptığı işleri takdir edebilecek, olumsuz işlere de yol gösterecek bir siyaset anlayışıdır. Şu ana kadar  CHP’den, ana muhalefet partisinden bugüne kadar görmedik. Ama Akşener ve arkadaşları böyle olumlu bir muhalefet yaparlarsa bilemem.

 

AK PARTİ’NİN DEVRALDIĞI TÜRKİYE

Milletvekili Serdar;“ Ne zamanki Türkiye iç dinamikleri ile ayağa kalmış, kendi milli gelirini yükseltmiş bir takım defanslarla karşılaşmıştır. AK Partinin devraldığı Türkiye dünyaya kredibilitesi bitmiş, herhangi bir yatırım yapamaz bir Türkiye. Şimdi ise milli gelirini 3 bin dolarlardan 11 bin dolarlara kadar taşımış bir Türkiye var.’’diye konuştu.

 

AK PARTİ SEÇMENİ HALA BULUNDUĞU YERDE DURUYOR

Yapılan referandum ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunan Ömer Serdar,’’ Referandumdan kaynaklı AK Parti seçmeninden 8 veya 10 puanlık bir karşı çıkışı AK Partiye karşı çıkış olarak görmemek lazım. AK Parti seçmeni hala bulunduğu yerde duruyor.’’dedi.