MESAJ KİME?

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ZÜLFÜ DEMİRBAĞ YİNE ŞAŞIRTMADI VE ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMALARDA BULUNDU. KENDİSİ DE DAHİL AK PARTİLİ SEÇİLMİŞLERE AĞIR İTHAMLARDA BULUNDU VE ADETA 'BİZDEN OLMAZ' DEDİ.

MESAJ KİME?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nisa Yılmaz/Ak Parti  Milletvekili Zülfü Demirbağ, ramazan bayramı programları çerçevesinde ilimizdeki gezi ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Ramazan ayı içerisinde de şehrimize gelen ve birtakım ziyaret ve televizyon programlarına katılarak önemli açıklamalarda bulunan Demirbağ, bayramın ikinci günü STK Platformunun PALU-DER’de gerçekleştirdiği bayramlaşma programına katıldı.

 

KİBİRLENDİK, PARTİMİZE KAYBETTİRDİK

“Ak Parti’nin Elazığ’da oy kaybının sorumluları,  il başkanı, belediye eski başkanı ve bizlerdir” diyen Zülfü Demirbağ, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, ümmetin umut bağladığı bir insan ama etrafındakilerin yaptığı hatalar yüzünden, kibir yüzünden, gurur yüzünden insanların kalbini, gönlünü kırdık. Elazığ genelinde bile 90-100 bin insan sandığa gitmedi” dedi.

 

SUÇLUYUZ!...

Elazığ’da hem 24 Haziran hem de 31 Martta  büyük bir oy kaybı yaşadıklarını belirten Demirbağ, suçun tek bir kişiye atılmaması gerektiğini, teşkilat içerisindeki herkesin gelinen durumda payının olduğunu ifade etti.

 

 BAŞTA İL BAŞKANI SUÇLU

Ak Partinin seçimlerde başarısız olmasında  başta il başkanı olmak üzere, önceki belediye başkanının, milletvekillerinin eski yeni hepsinin  suçu olduğunu belirten Zülfü Demirbağ, suçu tek bir şahsa yüklememek gerektiğini ifade etti.

 

ÜSTTEKİLER HATA YAPMAMALI

Kendi yaptıkları hataların vatandaşlar tarafından kendilerine daha  kolay ulaşılabilerek aktarıldığını  ifade eden Demirbağ, ancak cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a kolay ulaşılamadığını dolayısıyla üst kademede olan kim varsa dikkatli olması gerektiğini cümlesiyle kimi ve neyi kastettiği ve kime mesaj verdiği anlaşılamadı.

Bu cümlenin yanlış anlaşılma ihtimalini düşünen Demirbağ daha sonra  “Keşke Tayyip Erdoğan’ın hassasiyetinin zerresine sahip olsak, o zaman sırtımız yere gelmez” cümlesi ile toparlamaya çalışsa da halk bu cümlenin maksadını aştığını ifade etti.

 

NE BAŞARISINDAN SÖZ EDİYORSUNUZ

Erdoğan’ın bütün dünyayla uğraştığını  seçilmişlerin ve teşkilatların yaptıkları hataları doğal olarak göremeyeceğini,  Belediye başkanı, il başkanının birilerini kırmasından cumhurbaşkanının haberinin bilgisinin olmadığını belirterek  bu seçimde en az almamız gereken oy 240 bin olmalıyken, düştüğümüz seviye 130-140 bin. Yukarıdan birileri sorsa, 6 ilçeyi aldık, başardık denilecek. Ne başarısından bahsediyoruz? Kırmışız, dökmüşüz insanları” ifadelerini kullandı.

 

GÜNAYDIN....

Zülfü Demirbağ’ın bu açıklamasının gerçekleri yansıttığına dikkat çeken vatandaşlar, bu doğruları seçimlerden sonra söylenmesinin hiçbir anlamı olmadığını ifade ettiler. Seçilmişler ve teşkilatların halkla ne kadar kopuk ve kibir abideleri olduğu gerçeğinin hep dillendirildiği halde sırf kendine yakın insanları halkın iradesine rağmen  il başkanlığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı, belediye meclis ve il genel meclisi üyesi yaparak tabanın sesine kulak tıkayan siyasetçilerin Ak Partiyi küçülttüklerini ifade eden vatandaşlar, bunun hesabının artık sorulması gerektiğini belirttiler.

 

KİMİ HEDEF ALDI?

Ak Parti milletvekili Zülfü Demirbağ’ın hepimiz suçluyuz diyerek milletvekili, il başkanı ve eski belediye başkanı olarak somutlaştırdığı isimlerden Eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz artık yerel siyasette olmadığına, genel seçimlere de 4.5 yıl gibi uzun bir süre olduğuna göre asıl mesajını kime verdiği konusu kamuoyunda merak konusu oldu.

Siyasi gözlemciler Demirbağ’ın bu çıkışıyla, yakın süreçte bir seçim olmayacağına göre mevcut milletvekillerine uyarıda bulunduğu ancak il başkanlığında bir değişime şiddetle ihtiyaç duyulduğu iddialarının ardından yüksek sesle bu konuyu ifade etmeye çalıştığını belirttiler.

 

MUHATAPLAR NE DİYECEK?

Milletvekili Zülfü Demirbağ’ın şehir gündemine ve Ak Parti tarafına bomba gibi düşen bu açıklamalarından sonra il başkanı ve diğer milletvekillerinin nasıl bir yorum getireceği, bu konuda nasıl bir tavır alacakları da merak konusu oldu.

 

DEMİRBAĞ ŞOV MU  YAPIYOR ?

Milletvekili  Demirbağ’ın bu cümleleri   sosyal medya da ise günün konusu oldu.Sosyal Medya hesaplarında yorum yapan vatandaşlar siyasi bir şov olduğunu iddia ederek,kendisinin de 3’üncü kez Elazığ’da milletvekilliği için aday olduğunu ve sözlerinde ne kadar samimi olduğunun zamanla görüleceğini ifade ettiler.