MEDYADA GÜR SES…

MEDYADA GÜR SES…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin medya kuruluşlarının gerçekleştirdikleri başarıları nedeniyle  sektörün bir temsilcisi olarak bizler de gurur duyuyoruz.  10 yıl önce Elazığ Star Haber olarak kurulan ve türlü zorluklara rağmen aralıksız olarak yayın hayatını sürdüren ve geçtiğimiz aylarda Elazığ Haber Ayrıntı adıyla okurlarıyla buluşan gazetenin 10. Yıl medya ödülleri törenini de aynı gururla izledik.

Her biri  kendi alanlarında başarıyı yakalamış medya temsilcilerinin bu emeklerini ve özverili gayretlerini bir nebze hatırlatmaya ve tescillemeye yönelik bu tür ödül törenlerini anlamlı buluyoruz.

Gazetenin sahibi değerli meslektaşımız Serkan Gürtürk, soy ismindeki “Gür” takısını hem Türklüğünde hem de mesleğinde gösterdi. Milli ve hassas konularda Gür bir Türk olduğu kadar yine şehrin sorunlarını dile getirmede de halkımızın Gür sesi oldu.

Kusursuz bir organizasyona imza atan Haber Ayrıntı Gazetesi sahibi Serkan Gürtürk ile etkinliğin mutfağında çalışan ve çoğu İletişim  Fakültesi öğrencisi olan gençlerimizi gönülden kutluyoruz. Törende yakaladıkları başarılar sebebiyle ödül alan tüm meslektaşlarımızı da yürekten tebrik ediyoruz.