LÖSEV İl Temsilcisi Kavak, Emek Tacirlerini Uyardı!

Nisa Yılmaz/ LÖSEV Elazığ İl Temsilcisi Ayşe Kavak, LÖSEV'in çocuklar adına yılda iki kez düzenlenen 'Maskemi Takarım Farkındalığımı Yaratırım' etkinliğin bazı dernek ve kuruluşların, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftasını kendi imzasını taşıyan bir etkinlikmiş gibi çalışmalar yürütmesine ilişkin açıklama yaparak, uyarıda bulundu.

LÖSEV İl Temsilcisi Kavak, Emek Tacirlerini Uyardı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kavak, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “LÖSEV olarak yıllar önce lösemili çocuklar adına düşünülüp bir yılda iki defa kutlanmak üzere 2-8 Kasım tarihleri arasında Lösemili Çocuklar için düzenlenen bu haftada, çocuklarımızın hastalıkla mücadele ederken düzenlenen bu etkinliklerle de keyifli vakit geçirerek mutlu olmalarını sağladığımız bir hafta.

Bu nedenle bu haftayı, kendileri üretip, organize ediyormuş gibi topluma lanse eden dernek ve kuruluşlara karşı toplumun bilgilendirilmesi gerekiyor. Bu hafta, LÖSEV’in yıllardan beri kutladığı, birebir kendisinin organize ettiği bir süreçtir. Başka dernek, sivil toplum kuruluşları gibi kendisini topluma mal eden kişilerin ise üzerinden sadece prim yaptığı bir hal almaya başladı. Bu konuda halkımızın da son derece bilinçli olması ve itibar etmemesini önemle rica ediyorum.”