KÜÇÜKEL AİLESİNDEN ANLAMLI ADIM

İlimizden neşet eden ve bugün Ankara'nın en saygın ve prestijli Güven Hastanelerinin sahipleri olan Küçükel ailesi, hemşerilerimizi bir araya getirmek gibi güzel bir geleneği hem başlatmış hem de ilkine ev sahipliği yapmış.

KÜÇÜKEL AİLESİNDEN ANLAMLI ADIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçmişte bazı vakıf ve derneklerin yapmaya çalıştığı ancak dar kapsamlı kaldığı için çok sürdürülemeyen bu hemşeri meclislerinin devam edeceğini umuyoruz.

Elbette bu toplantılar öyle yeme-içme ve muhabbet edilen toplantılardan çok öte bir resim ortaya koyuyor.

Ülkemize en önemli makamlarda hizmet eden üst düzey bürokratlar, sanatçılar, alanlarında önemli bir başarı yakalamış iş insanları, siyasette geçmişte ve şu ana kilit noktalarda olan isimler ve şehre gelecek projeksiyonlar çizebilecek beyinlerin harmanlandığı bu toplantılardan şehrin çok faydalar göreceğine inanıyoruz.

Şehre hiçbir faydası olmadığı halde sağda solda dedikodu yapan ve üreten insanlara kulp takıp onların şevklerini kıran guruplara inat, Küçükel ailesinin yaptığı gerçekten ciddi sonuçlar ve faydalar doğuracak, şehirdeki birlik ruhunun neleri kazandıracağına dair tüm şehirlere örnek olacak prototip bir hemşeri meclisleri olacaktır.

2012 yılında Dr. Aysun Küçükel-Ahmet Küçükel İlahiyat Fakültesi binasını inşa ederek Fırat Üniversitesine bağışlayan, Küçükel ailesinin böylesine naif bir düşüncelerinden hem de şehirlerinden kopmayacak kadar köklerine ve topraklarına bağlı kalması bizleri hem duygulandırıyor hem de gururlandırıyor.

Ailenin değerleri,  Nüket Küçükel, Banu Küçükel ve Fikri Küçükel’i gönülden tebrik ediyor ve kutluyoruz. Ve asalet böyle bir şey olsa diyoruz. İyi ki varsınız…