Tuzlaspor'la tarihte 4. randevu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, kümede kalma savaşına Tuzlaspor maçıyla birlikte devam edecek

Tuzlaspor'la tarihte 4. randevu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 20. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Tuzlaspor’un konuğu olacak. Zorlu maç için İstanbul’a giden temsilcimizde Ömer Yıldız kart cezası, İzzet Topatar ve Fırat Sefa Öncü ise sakatlıkları nedeniyle kadroya dahil edilmedi. Müsabakanın son çalışmasını yarın İstanbul’da yapacak olan ve konakladığı otelde kampa girecek Bordo-Beyazlı ekibimiz, Tuzlaspor karşısında en az 1 puan hedefliyor.

 

4. RANDEVU

İki takım tarihleri boyunca 4. kez karşı karşıya gelecek. Lig tarihlerinde bu sezon karşı karşıya gelen iki takım, daha önce 2016-2017 Sezonu’nda Ziraat Türkiye Kupası 3. Turu’nda eşleşmişti. Elazığ’da oynanan maçı Tuzlaspor (0-1) kazanırken, İstanbul’daki maçta ise eşitlik bozulmamış (1-1) ve Elazığspor kupaya veda etmişti. Ligin ilk yarısında Elazığ’da oynanan maçta da gülen taraf 1-0’lık skorla Tuzlaspor olmuştu.

 

MUHTEMEL ONBİR

Teknik Direktör Levent Eriş’in Tuzlaspor karşısında sahaya; Ahmet Doğan, Tufan, Ömer Faruk (Onur Alsu), Yiğitcan, Ahmet Burak, Murathan, Cengizhan, Kadir Bekmezci, Kadir Taşoğlu, Murat Ceylan ve Eren (Selim Enes) onbiriyle çıkması bekleniyor. 26 Ocak Pazar günü saat 13.30’da başlayacak olan ve Adana Bölgesi Klasman Hakemi Tarık Güldal’ın yöneteceği maça Pendik İlçe Stadı ev sahipliği yapacak.