'KIRINTISINI SAYMAMIZ LAZIM'

'KIRINTISINI SAYMAMIZ LAZIM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın gıda israfı konusunda tüketiciyi ve tüketenleri bilinçlendirmek amacıyla  "Gıdanı Koru, Sofrana Sahip Çık" projesi kapsamındaki başlattığı "Söz Veriyorum" kampanyası daha ortada yokken başarılı oyuncu Tuba Ünsal, “Dünya bambaşka bir yere gidiyor. Artık yediğimiz ekmeğin kırıntısını saymamız gereken bir dönemdeyiz” diyerek benzer bir hassasiyeti ve duyarlılığı ortaya koymuş.

Geçtiğimiz gün çocukları Sare ve Civan Mert'le alışveriş merkezine giden Tuba Ünsal, alışveriş yapmış. Ünsal, birçok ünlünün aksine çocuklarına pahalı marka kıyafetler yerine uygun fiyatlı markaların ürünlerini satın almış.

Oyuncu, girdiği mağazadan çocuklarına 9,50 TL'den tişörtler ve 79,90 TL'den ayakkabılar tercih etmiş.

Çocuklarına pahalı kıyafetler alan ünlü isimleri eleştirmediğini söyleyen oyuncu, sözlerine şöyle devam etmiş.  "İnsanların çocuklarıyla ilişkisi kimseye düşmez. O yüzden bu benim tercihim. Dünya bambaşka bir yere gidiyor. Artık yediğimiz ekmeğin kırıntısını saymamız gereken bir dönemdeyiz. Her şey tepetaklak oldu. Ama temennim, herkesin bunların çok daha bilincinde olarak hareket etmesi ki özellikle çocukların hayatında."

Tuba Ünsal ya da toplumda bilinen kişi ve sanatçıların bu duyarlılığı ve hassasiyeti marka takıntısı sebebiyle ve çoğunlukla da gösteriş olsun diye pahalı ürün satın alıp sonra da “geçinemiyoruz” diye feryatlar koparan  dar gelirliler için de geçerli olur ve hem gıdamıza hem de paramıza mukayyet oluruz.