KASIMAN VAKFI'NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kasıman Vakfı'nın açılışı yoğun bir katılımla gerçekleşti.

KASIMAN VAKFI'NIN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açılışa AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Kasıman Vakfı Başkanı Murat İnce, Karakoçan Milli Eğitim Müdürü Yafes Kaya, ETSO Eski Başkanı İdris Alan, Kasıman Vakfı Yönetim Kurulu üyeleri Av. İzzetin Demir ,Av. Abdulkerim Yeşilkaya, Mehmet Emin Yeşilkaya, Rasim Erol, Ramazan Yıldırım ile Kasıman Vakfı Mütevelli Heyeti Üyelerinden Mehmet Emin Yeşilkaya, Fatih Demir ve davetliler katıldı.

ŞERİFOĞULLARI: ELAZIĞLILARA CİDDİ KATKI SAĞLAYACAK

Açılışta açıklamalarda bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Vakfın hem Kasımanlılara hem de Elazığlılara ciddi katkı sağlayacağının altını çizerek “Murat bey ve arkadaşları, yönetim kurulu üyeleri, çok güzel bir fikri ortaya koyarak bugün ete kemiğe bürünerek vakfın binasının açılışını yapıyoruz. Tabi biz Yaradılanı Yaradandın ötürü seviyoruz. Zazasıyla Türküyle Kürdüyle Çerkeziyle ile bir Milletiz Bu vakıfta inşallah hem Kasımanlılara ciddi manada destek sağlayacak eğitimden kültüre, sanata her alanda katkı sağlayarak aynı zamanda ilimiz tüm mensuplarına yardım edecek vakıf medeniyeti bizim kültürümüzde olan bir olaydır” diye kaydetti.

 

AĞAR: BÜTÜN ÇALIŞMALARA KATKI SAĞLAYACAĞIZ

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar ise, “Murat abi hakikaten senelerdir babamla beraber yürüdüğü yollar dolayasıyla bizim ailemize yapmış olduğu dostluktan dolayı benim gençliğimden beri her zaman örnek aldığım çok değerli bir abimdir. Kendisinin ve değerli üyelerinin bu değerli aileyi bir vakıf altında toparlayabilmesi Elâzığ’da ve Türkiye’de daha organize olabilmesi gerçekten önemli bir adımdır Elâzığ’da merkez olarak bu seçtikleri yere bizlerde gerek partimiz olarak gerekse hemşerilerimiz olarak sık sık ziyaret edeceğiz ve kendi istekleri doğrultusunda faydalı olabilecek bütün çalışmalara bizde katkı sağlayacağız”  ifadelerini kullandı.

 

İNCE: VAKFIMIZIN EN BÜYÜK ÖNCELİĞİ ÖĞRENCİLERİMİZ OLACAK

Kasıman Vakfı Başkanı Murat İnce ise, kendilerini yalnız bırakamayan davetlilere teşekkür ederek, Vakfımızın en büyük önceliği öğrencilerimiz olacaktır” dedi.

DEMİR: YÖNETİM KURULU OLARAK KENDİMİZE BAZI HEDEFLER BELİRLEDİK

Kasıman Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Av. İzzettin Demir ise, “Kasıman ailesi olarak dayanışma, kaynaşma ve yardımlaşma adına yaptığımız bu çalışmanın başlangıç noktası olarak yerimizi açtık. Çalışmalara imza atarız. Yönetim kurulu olarak kendimize bazı hedefler belirledik. Kısa ve uzun vadede çalışmalar olacak. Çalışmalarımızın temelinde aile mensuplarına yardımlaşma, dayanışma ve kaynaşma temel noktamız olacak. Şu anda düşündüğümüz şey aile mensubu olupta şuan eğitim noktasında ekonomik durumu zayıf olan insanlara burs vermek. İlk çalışmamız öyle olacak” dedi.