Kartal, ''Engelli vatandaşlarımıza destek oluyoruz''

Başak Meral Gündüz/ Tüm Engelli Yaşlı ve Kimsesizler Federasyonu Elazığ il temsilcisİ Reşat Kartal, Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Kartal, ''Engelli vatandaşlarımıza destek oluyoruz''
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başkan Kartal, ’’Görevime yeni başladım.Bu göreve getirilmeme yardımcı olan Antalya Kültür MEMUR-SEN Başkanı Esat  Esmeray’a saygı ve şükranlarımı sunarım. Öncelikle size faaliyetlerimizden bahsetmek istiyorum. Bizler devletten herhangi bir ödenek almaz iken yalnızca siz değerli yardımsever dostlarımızdan gelen tekerlekli sandalye, hasta yatakları, hasta bezleri, görme engelli arkadaşlarımız için baston teminini sağlıyoruz. Engelliler ve Yaşlılar Haftasında onları ziyaret edip onlarla hoş vakitler geçiriyoruz. Onların yanında olup onların kimsesiz olmadıklarını hissettirmek için seferber oluyoruz.’’ dedi.

Reşat Kartal, ’’Yukarıda belirttiğim gibi tamamıyla Allah rızası için bu işleri yürüten bir federasyonuz. Göreve geldiğim günden bugüne öncelikle Elazığ ili için, engelli arkadaşlarımız, yaşlılar ve kimsesizler için onlarla bir kardeşleri gibi iç içe olup onlara bir nebze de olsa yardımcı olabilmek için bu yola çıktım. Benim de Elazığ’da kendi şahsım üzerine hazırladığım projelerim var. Son olarak beni bu görevi getiren UTEF Genel Başkanımız Sayın Mete Kaçar Bey ve Genel Başkan Yardımcısı Güldane Kaya Hanımefendi’ye sonsuz teşekkürlerimi sunar saygılarımı arz ederim.’’ dedi.