Kartakgül:'Yazıkonak Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan adayı Zülfü Kartakgül, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her kesim vatandaşı ziyaret ederek destek isteyen Kartakgül'e vatandaşların ilgisi de yoğun bir şekilde sürüyor.

Kartakgül:'Yazıkonak Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

Her kesimden insanı ziyaret ederek destek isteyen Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan adayı Zülfü Kartakgül, uzun süreden beri iktidar partisi tarafından yönetilmesine rağmen Yazıkonak’ın gerekli hizmeti alamadığını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan adayı Zülfü Kartakgül, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her kesim vatandaşı ziyaret ederek destek isteyen Kartakgül’e vatandaşların ilgisi de yoğun bir şekilde sürüyor.

Kartakgül:'Yazıkonak Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

VATANDAŞLARDAN TAM DESTEK

Seçim çalışmalarını büyük bir aşk, heyecan ve gayretle sürdüren Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül, seçim çalışmaları kapsamında kapı kapı, ev ev gezerek vatandaşlara projelerini açıklarken, vatandaşların da gönüllerine dokunuyor.

YAZIKONAK ESNAFLARI KARTAKGÜL’Ü BAĞRINA BASTI

Yazıkonakta faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Kartakgül, esnafların talep ve isteklerini dinleyerek seçim sürecinde kendisine destek olmaları yönünde taleplerini belirtti. Başkan Adayı Kartakgül’ü karşılayan esnaflar yoğun bir ilgi ve teveccüh gösterdiler.

KARTAKGÜL’DEN YOĞUN TEMPO

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan adayı Zülfü Kartakgül, Yazıkonaklı esnafları çay ocaklarını ve kahvehaneleri ziyaret ederek Yazıkonaklı hemşehrilerinden 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde desteklerini talep etti.Seçim ziyaretlerinde vatandaşların Kartakgül’e ilgisi yoğun oldu.

Kartakgül:'Yazıkonak Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

AŞK İLE ÇALIŞAN YORULMAZ

Seçim çalışmalarını değerlendiren Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan adayı Kartakgül şunları ifade etti: “Aşk ile koşan yorulmaz. Bizim hayalimizin ve derdimizin Yazıkonak beldemize günümüz şartlarına yakışır bir şekilde hizmet etmek olduğunu şahsımı tanıyan herkes bilir. Yazıkonaklı hemşerilerimize gelin hep birlikte Yeniden Refah Partimizle Yazıkonak Belediyemizde bembeyaz bir sayfa açalım, geçmişte görev yapan arkadaşlarımıza teşekkür edelim ve Yeniden Refah Partimizle yepyeni bir belediyeci kadro ile yepyeni bir sayfa açalım dedik ve büyük çoğunluğun bizimle aynı fikirde oluşu bizleri ziyadesi ile mutlu etti.”dedi.

Kartakgül:'Yazıkonak Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

“İKTİDAR GÜCÜNE RAĞMEN HİZMET GELMEDİ”

Beldenin yönetiminin iki dönemdir iktidar partisinde olduğunu hatırlatan Başkan Adayı Kartakgül, “Yazıkonak beldemiz Elazığ’ın en güzel yerleşim alanlarından bir tanesidir. Ben hep ‘her renkten gülün olduğu ve her gülün ayrı güzel koktuğu” bir yer olarak tanımlıyorum. Türkiye’nin muhtelif şehirlerinden hemşehrilerimiz yıllardır beldemizde yaşıyor. Ben illeri ve ilçeleri tek tek saymak istemiyorum ama o kadar güzel bir beldemiz var ki demografik anlamda çeşitliliğe sahip ve yıllardır kapı komşuluğu yaptığımız ve güzellikler içerisinde zamanımızı geçirdiğimiz bir yapıya sahip. Beldemizdeki problemlere hakimiz. Bunu zaman zaman muhtarlarımızla da istişare etmişizdir ve zaman zaman bunları çözmek için gayrette bulunmuşuzdur. Elazığ’ın doğusu ve batısını birbirine bağlayan, OSB’yi, Doğalgaz Pompa İstasyonunu, insansız hava aracını kendi içinde bulunduran ve ipek yolu diye addettiğimiz çok önemli bir ticari hacmi olan Bingöl yolunu kendi konumunda bulunduran bir beldede yaşıyoruz.”dedi.

GÖREMEDİĞİMİZ BİR PROJE VARSA BİZE ANLATSINLAR

Yıllardır hak ettikleri hizmeti alamadıklarını ifade eden Kartakgül,“ Biz senelerdir beldemizde hak ettiğimiz hizmeti göremedik. Özellikle son 10 yıldır iktidarın belediyesi olan, kendi ifadeleriyle bakanlık gücünü, milletvekillerini, iktidarın bütün kurum gücünü elinde bulunduran iktidar belediyeleri istihdama, sosyalleşmeye yönelik gerek hanım ablalarımıza gerek genç kardeşlerimize ortaya hiçbir proje koymamış. Bizim gözden kaçırdığımız, göremediğimiz bir proje varsa bize anlatsınlar.”dedi.

Kartakgül:'Yazıkonak Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

“BELDEYİ İSTİŞARE VE DAYANIŞMA İLE YÖNETECEĞİZ”

Muhtarlık makamına verdiği öneme değinen Kartakgül, açıklamasının devamında: “Yazıkonak, belde belediyesi olma hasebiyle buranın mülki idaresi Yazıkonak Belediyesi tarafından sağlanıyor ve muhtarlıklarımız tarafından vatandaşlara hizmet noktasında bir çalışma ortaya koyuluyor. Belediyemizin muhtarlıklarla istişareli çalışması çok önemli. Yazıkonak Belediye Başkanı bir devlet memurudur. Muhtarlar da devletin bir mekanizmasıdır. Bizler devletin barağını hizmet amacıyla taşıyan neferler olacağız. Yazıkonak Belediyesi kimsenin babasının ofisi değil, keyfe keder işler yapacağı yer değil. Biz yarın başkan olduğumuz zaman belediye başkanı da orada görevlidir, memurdur 5 yıllık bir görev süresi vardır.” ifadelerine yer verdi.

Kartakgül:'Yazıkonak Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

BİZ BU FERYAT VE FİGANI DUYDUĞUMUZ İÇİN ADAY OLDUK

Her zaman muhtarlar ile istişare halinde olacaklarını ifade eden Kartakgül: “Gerekirse Ankara’ya muhtarları ve encümenleri ile el ele kol kola girerek güçlü bir tablo ortaya koymalıdır ve bu güçlü tablonun da sonucu beldemize hizmet olmalıdır. Bizim belediyecilikten anladığımız bu. Biz bu yola çıkarken 1 yıl öncesinden parti rozetimizi taktık ve partimize böyle bir niyetimiz olduğunu ifade ettik. Her yerde bunun altını çize çize bugüne kadar geldik. Rakiplerimiz var. Ben hepsine başarılar diliyorum.10 Yılda 3 başkan gördük. Nurettin Bey, Aydın Ayaz Bey ve Hatif Çadırcı. Bu kardeşiniz bu süreçte başarılı bir yönetim görseydi, beldemizin sorun ve sıkıntılarının çözüldüğüne şahit olsaydı vallahi aday olmazdı billahi aday olmazdı. Bu beldenin gücüne ve çapına göre söylüyorum elle tutulur, gözle görülür bir hizmet görmedik. Özellikle bu son 5 yılda muhtarlarımızın feryadıydı. “Belediyeyle bir türlü istişare edemiyoruz, koordinasyon kuramıyoruz” diyorlardı. Biz bu feryat ve figanı duyduğumuz için aday olduk.”dedi.

Kartakgül:'Yazıkonak Hak Ettiği Hizmeti Alamadı'

ODA BAŞKANLARIMIZIN TAMAMI İLE SAMİMİ BİR DİYALOG İÇİNDEYİZ

Yeniden Refah Partisi Yazıkonak Belediye Başkan Adayı Zülfü Kartakgül belediye başkanlığı nasip olması halinde belde esnafları ile esnaf odaları arasında köprü vazifesi göreceğini ve oda başkanları ile esnafların sorunlarını giderme mahiyetinde istişareli bir şekilde çalışacağını ifade ederek: “Geçmişte yapmış olduğumuz sivil toplum çalışmalarından kaynaklı şehrimizin dinamosu olan ve esnaflarımızın dertleri ile dertlenen oda başkanlarımızın tamamı ile zaten samimi bir diyalog içindeyiz."dedi.