JANDARMA'DAN METAMFETAMİN OPERASYONU

Erkan BAY/Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu ve uyuşturucu ticareti yapanlara karşı sürdürdüğü çalışmalar neticesinde 76 Bin lira değerinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

JANDARMA'DAN METAMFETAMİN OPERASYONU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgilere göre Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Elazığ-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan Kuyulu köyünde ikamet eden bir şahısın Uyuşturucu Madde Ticareti yaptığının bilgisine ulaştı.

Alınan bilgi doğrultusunda çalışma başlatan ekipler, Kuyulu köyü  civarında şüpheli şahsın köy içerisinde bulunan arabasının bir metre yakınında beyaz poşet içerisinde (252.44 Gram) ( Piyasa değeri yaklaşık 76.000 TL) metamfetamin maddesini tespit etti.

Yapılan operasyonla Şüpheli şahıs uyuşturucu madde ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Konuyla ilgili yapılan sorgunun ardından ikinci bir şahısın olduğu ve şahsın yakalanması için çalışma başlatıldığı öğrenildi.

Ayrıca devam eden operasyonlar kapsamında yapılan ikinci operasyonda ise Van ilinden Elazığ iline satışa sunulmak üzere getirilen (250) gram Metamfetamin maddesi (75.000 TL değerinde) ele geçirildi. Uyuşturucu madde ile ilgili olan 3 kişi gözaltına alındı.

Jandarma tarafından 1 hafta içerisinde yapılan operasyonlardan 502 Gram Olmak üzere toplam piyasa değeri 151 Bin TL değerinde uyuşturucu madde ele geçirilmiş oldu.