İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AHMET ÇELİK'TEN, FHGC'YE ZİYARET

İYİ Parti Elazığ Koordinatörü, İstanbul Milletvekili Ahmet Çelik Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ AHMET ÇELİK'TEN, FHGC'YE ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette yerel basının önemine değinen Çelik “Basın, demokrasinin olmazsa olmazlarından. Halkın haber alması noktasında basının yeri çok önemli. Bu noktada yerel basının yeri çok daha önemli” dedi.

Milletvekili Çelik, Başkan Semih Erdem ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 

ERDEM: TEMENNİMİZ SAYIN VEKİLİMİZİ MALATYA VE ELAZIĞ’DA SIK SIK GÖRMEK

Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semih Erdem, ziyarette “Sayın İYİ Parti İstanbul Milletvekilimiz Sayın Ahmet Çelik bey, Sayın Malatya İl Başkanımız, Elazığ İl Başkanımız Sayın Mevlüt Or, İYİ Parti kadın kolları başkanımız sayın vekilim ile birlikte cemiyetimizi ziyarete geldiler. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Aynı zamanda sayın vekilimiz Elazığ ve Malatya illerinden sorumlu İYİ Parti Milletvekili olarak görev yapıyor. Temennimiz sayın vekilimizi Malatya ve Elazığ’da sık sık görmek. İlin sorunları ile ilgili bilgilendirmek, onlarla ilgili mecliste soru ve araştırma önergesi vermesi. Biz elbette İYİ Parti Milletvekilinden Elazığ ve Malatya ile ilgili sorunları ve sıkıntıları ile ilgilenecek olması bizi fazlasıyla memnun etmiştir” diye konuştu.

 

“BASIN 4. KUVVET OLARAK İFADE EDİLİYOR”

Milletvekili Çelik, ise basının demokrasinin olmazsa olmazlarından olduğunu dile getirerek, “Basın başka bir ifade ile 4. kuvvet olarak ifade ediliyor. Demokrasinin olmazsa olmazlarından. Halkın haber alması noktasında basının yeri çok önemli. Bu noktada yerel basının yeri çok daha önemli. Burada çok önemli görev yapıyorlar” açıklamalarında bulundu.