İstanbul'da 6 puanlık randevu!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, ateş hattındaki en yakın rakibi Eyüpspor'la deplasmanda karşılaşacak

İstanbul'da 6 puanlık randevu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 16. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz B. Elazığspor, Eyüpspor’la deplasmanda karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın hazırlıklarının Elazığ etabını tamamlayan ve İstanbul’a giden temsilcimiz Kadir Taşoğlu ile Kadir Bekmezci cezaları, A. Burak Solakel ise sakatlığı nedeniyle kadroda yer almadı.

Geride kalan 3 haftada 2 galibiyet, 1 beraberlik alarak yenilmezlik serisi yakalayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Eyüpspor karşısında da galibiyet parolasıyla sahada olacak. Temsilcimiz büyük önem taşıyan maçtan galip ayrıldığı takdirde ateş hattındaki en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını 8’e çıkaracak.

3. RANDEVU

Bordo-Beyazlı ekibimiz, tarihinde daha önce 2010-2011 Sezonu’nda yine TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta rakip olduğu Eyüpspor’la Pazar günü 3. kez karşılaşacak. O sezon Elazığ’da oynanan maçı 1-0 kaybeden Bordo-Beyazlılar, rakibiyle deplasmanda ise 2-2 berabere kaldı.

8 Aralık Pazar günü saat 13.30’da Esenler Stadı’nda oynanacak olan maçta Eskişehir Bölgesi Klasman Hakemi Semih Kurt düdük çalacak.