İNTİKAM ALMAYA ÇALIŞIYORLAR

Erol KARA/Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 15 Temmuz 2016'da tanklarla toplarla başarılı olamayanlar, şimdi farklı rollerde ülkemizi bölmeye gayreti içindeler. Hedef Tayip Erdoğan değil, Hedef Türkiye. 1453'ün intikamını almaya çalışıyorlar dedi.

İNTİKAM ALMAYA ÇALIŞIYORLAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “15 Temmuz 2016’da tanklarla toplarla başarılı olamayanlar, şimdi farklı rollerde ülkemizi bölmeye gayreti içindeler.” dedi.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Elazığ Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı özel açıklamada; ‘’Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütünlüğünü bozmak, parçalamak, bölmek için harekete geçen güçlere karşı Cumhurbaşkanımızın yanında durmalıyız, Ona destek vermeliyiz sahip çıkmalıyız. Onun atmış olduğu adımların sağlam olması için destek vermeliyiz dedi.

YAHUDİLER TRUMP’U KÖŞEYE SIKIŞTIRDI

ABD’deki yönetimi gerçek manada idare edenlerin Yahudi lobileri olduğunu söyleyen  Mücahit Yanılmaz, bunlar Trump’u köşeye sıkıştırıp başkanlıktan almakla tehdit ettiler. Trump Kudüs’ü tanımak zorunda kaldı. Öyle bir zaman dilimi içinde Kudüs’ü tanıdılar ki, bu hepimiz açısından ibret vericidir diye konuştu.

 

İBRET VERİCİDİR

Yanılmaz, ”Zarrap ve diğer olanların bütünü Türkiye’yi bölüp parçalamak kardeşi kardeşe düşman etmenin değişik versiyonlarıdır. Bunlar bitmez. Bitmeyecek, gezi olayları ne ise, ayakkabı kutuları ne ise, 17-25 Aralık ne ise, bugünde aynı oyunları oynuyorlar. Baş aktör ABD görünse de esasında baş aktör ABD’deki yönetimi gerçek manada idare eden Yahudi lobileridir. Trump’u köşeye sıkıştırıp başkanlıktan almakla tehdit ettiler. Trump Kudüs’ü tanımak zorunda kaldı. Öyle bir zaman dilimi içinde Kudüs’ü tanıdılar ki bu hepimiz açısından ibret vericidir.” dedi

 

100. YIL DÖNÜMÜNDE KUDÜS’Ü BAŞKENT OLARAK İLAN ETTİ

Yanılmaz, “6 Aralık 1917 ‘de Osmanlı Kudüs’ten çekilmiştir. 6 Aralık 2017’de ABD Kudüs’ü Başkent olarak tanıdı. Yahudi sembollere önem verir. Tam Osmanlı’nın Kudüs’ten çekilişinin 100. Yıl dönümünde ABD’ye Kudüs’ü Başkent olarak tanıttırdı. Trump siyasi olarak yok oluşunu bu şekilde durdurmaya çalıştı. Trump Başkan olduğu günden bu yana tartışmalı bir başkan durumuna düştü. Zorla imzaladıysa Trump’un bu zafiyetidir. Trump’a bunu imzalatanlar yakında onu aşağı indirecekler. Bizim duruşumuz önemli. Cumhurbaşkanımız Kudüs ve mazlumlarla ilgili dik bir duruş ortaya koyuyor. İnanıyorum ki. Yaptırım kararları ortaya çıkacaktır. Kınamakla bir şey olmuyor. Yaptırım kararının ortaya çıkmasıdır. En büyük yaptırım kararı ekonomik olarak yaptırım kararıdır. En çok etkileyecek olan ekonomik yaptırımdır. Önemli olan bu olaylar olurken biz nerede oluyoruz.  Cumhurbaşkanımızın yanında durmalıyız. Ona destek vermeliyiz sahip çıkmalıyız. Onun atmış olduğu adımların sağlam olması için destek vermeliyiz.”  dedi.

 

KILIÇDAROĞLU ERDOĞAN’I DÜNYAYA ŞİKAYET EDİYOR

İç muhalefet ile ülke menfaatlerini birbirine karıştırmamak gerektiğinin altını çizen Yanılmaz, Biz ülkemizin, vatanımızın ve bayrağımızın çıkarlarını siyasi çıkarlarımızın önünde tutmalıyız. Bu anlayış içinde olmalıyız. Ülke elden giderse nerede siyaset yapılır. Bu açıdan muhalefet partileri özellikle CHP bilmeli ki, ABD’nin Erdoğan’a saldırısı sadece Erdoğan’a saldırı değil. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ne saldırıdır” şeklinde konuştu.

 

TÜRKİYE’DE CİDDİ BİR ANA MUHALEFET SORUNU VAR

Mücahit Yanılmaz,” Şer güçlerin Maksadı devleti yok etmek. Devleti yok etme planında tüm partiler tek yürek olmalıdır. Aynı noktaya vurmalıdırlar. 7 Ağustos 2016 ‘da Yenikapı mitinginde olduğu gibi Dünyaya birlik ve beraberlik mesajı verdiğimiz gibi. Şimdi yine birlik beraberlik mesajı verilmelidir. CHP bu konuda sınıfta kalıyor. Kılıçdaroğlu akla hayale gelmeyecek sahte belgelerle sanki Erdoğan’ı dünyaya şikayet ediyor. Ama yanlış adım atıyor. Bunları söylerken tabanını da adım adım kayıp ediyor. Türkiye’de ciddi bir ana muhalefet sorunu var. Bu sorun da kangrenleşiyor. Ana muhalefetin genel başkanından söz konusu Devlet ve vatan ise Devlete destek olunması gereken yerde durmaları gerekir.  ABD saldırısı, Kudüs, Zarrap olaylarının hepsi Türkiye’yi parçalamanın birer ayağıdır. Bu oyuna hiçbir siyasi gelmemeli. CHP de kendi politikalarını yeniden gözden geçirmelidir. Halk nezdinde vatanına sahip çıktığı kadar değerlidir. “ şeklinde konuştu.

 

ABD İSRAİL’İN OYUNCAĞI

ABD‘nin İsrail Devletinin oyuncağı haline geldiğini söyleyen Yanılmaz, ABD sahte belgeleri dikkate alıyor. Adalet bakanlığının gönderdiklerini dikkate almıyor. ABD diyor ki, “Ben FETÖ’ den yanayım” sizden yana değilim. İsrail’in kurulduğu günden bugüne kadar yapmış olduğu zulümlere ve BM’nin aldığı kararları bile veto eden, o kararların uygulanmasını istemeyen bir ABD var karşımızda. İsrail’in oyuncağı bir ABD var” dedi.

 

BAŞINI EĞEN BİR CUMHURBAŞKANI YOK

Yanılmaz, ”İsrail’in oyuncağı olan ABD bilecek ki, Artık karşısında başını eğmiş  bir Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı yok. Her denilene itaat eden, onların vereceği Süt tozuna muhtaç olan Türkiye artık yok. O günler geride kaldı, Başı dik alnı ak vatanı milleti için canını ortaya koyan bir Cumhurbaşkanı var. Dünya Erdoğan’ın duruşunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyor. Davos’un ne anlama geldiğini, BM’deki konuşmanın ne anlama geldiğini, Dünya 5 ‘den büyüktür diyen bir liderin nasıl bir lider olduğunu çok iyi biliyor.”  diye konuştu.

 

BÜTÜN PARTİLERİN ERDOĞAN’A DESTEK VERMESİ GEREKİR

Dünyanın gıpta ile baktığı Recep Tayyip Erdoğan’a Türkiye’de yaşayan 80 Milyon insanın ve bütün partilerin destek vermesi gerektiğine dikkat çeken Yanılmaz, ‘’Bırakın siyaseti, Mevzu Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bizi bu yaptırımlarla diz çöktürmeye çalışıyorlar. Devletimizi diz çöktürmeye çalışıyorlar. Bu nedenle 80 milyon olarak Cumhurbaşkanımıza destek vermeliyiz.’’ dedi.

 

BÜTÜN SİYASİ PARTİLER DESTEK VERMELİ

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz  kıskançlıkla bir yere varılmayacağına dikkat çekerek, “İtidalli bir şekilde ülke çıkarlarını ön plana aldığımızda ben bütün partilerin bu konuda Cumhurbaşkanımıza destek vermesini gerektiğine inanıyorum. İtidalli davranmamamız lazım, Şahsi çıkarlarımızı değil, siyasi çıkarlarımızı değil, ülkenin çıkarlarını ön planda alan bir duruş ortaya koymamız lazım. Benim olmayan ülke yok olsun gitsin mantığı ile hareket edersek, elimizde ne ülkemiz kalır, ne Devletimiz, ne Bayrağımız kalır. Biz bunu Kurtuluş savaşında 15 Temmuz’da yaşadık.  O hainler başarılı olsaydı, bugün ne Saadet Partisi kalırdı,  ne ötekiler kalırdı. Eğer Cumhurbaşkanımız o iradeyi ortaya koymamış olsaydı. Bu hainler başarılı olurdu. Bu kadar canını ortaya koymuş olan, bütün Dünyaya karşı ülkesini savunan,  bir Cumhurbaşkanına bir şeyler söylerken insaf çerçevesinde olayları değerlendirmek lazım.”

 

ERDOĞAN YUNANİSTAN’A 2. ONE MİNUTE’Yİ YAŞATTI

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan gezisinde adeta 2. kez One Minute olayını Yunan Cumhurbaşkanına yaşattığını söyleyen Başkan Yanılmaz,” ABD eskiden beri Türkiye’nin karşısında olan terör örgütlerine destek verdi. Geçmişte Asala’ya destek verdi. Türkiye içinde ki, Devlete karşı mücadele eden PKK’ya destek verdi.  ABD’nin bize karşı dürüst olmadığını biliyoruz. Ülkemize düşman olan terör örgütleriyle işbirliği içinde olduğunu yıllardır ABD hep yapıyor. Abdülhamit döneminde ki örgütlere verdiği destek ne ise ondan sonraki dönemde de Türkiye Cumhuriyeti Devletine düşman olan ve bu ülkeyi yok etmek isteyen  tüm terör örgütlerine desteğini esirgemiyor.  PYD de bunun birisidir. Türkiye’yi çember içine almaya çalışıyor. İçerden PKK, FETÖ, dışarıdan PYD yapacak. Bu ne ilk, ne de son olacak. Biz bunlara inanarak bir politika ortaya koyamayız. Zaten ABD inandırıcılığını kayıp etmiştir. Bizde bunun farkındayız. Zaten Devletimizin yaptığı çalışmalar bunun farkında olarak yapılan çalışmalardır. Yoksa Türkiye’yi çoktan teslim almışlardı.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yunanistan gezisinde ikinci bir One Minute yaşattığını söyleyen Yanılmaz, ‘’Türkiye kendi haklarına sahip çıktığında o duruş bütün dünya da olumlu yansıyor. Lozan diyerek bizi ezmeye çalıştılar. Sayın Cumhurbaşkanı Lozan diyerek Türkiye’ye ezmeye çalışıyorsunuz dedi. Şu an ülkesini koruyup kollayan ve şer  güçlere karşı mücadele eden muhataplarına da hatalarını söyleyen bir Cumhurbaşkanımız var.” dedi.

 

BÖYLE BİR CUMHURBAŞKANIMIZ OLDUĞU İÇİN ŞANSLIYIZ

Böyle bir Cumhurbaşkanının olduğu bir ülkenin ferdi olmak gurur vericidir diyen Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, “Ne kadar onur duysak, gurur duysak azdır. Biz şanslı bir nesiliz. Şu an Cumhurbaşkanımızın Cumhurbaşkanlığında bu ülkenin bir ferdi olmak şanslı bir nesil olduğumuz anlamına gelir. Ya 1940 yıllarda yaşasaydık. Bugün Dünya’ya başı dik onurlu bir duruş ortaya koyan her kesimin inandığı gibi yaşadığı Dünya’ya örnek olmuş olan bir ülkemiz var. Böyle bir ülkeye şahitlik yapıyoruz. Bizde bu ülkenin fertleriyiz. Böyle bir Cumhurbaşkanının olduğu bir ülkenin bir ferdi olmak bir gururdur.” şeklinde konuştu.