İÇME SUYU ANA İSALE HATTI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Erkan BAY/Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde içme suyu isale hattı çalışmaları başladı.

İÇME SUYU ANA İSALE HATTI ÇALIŞMALARI BAŞLADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hamzabey barajından saniyede 25 Litre .kendi cazibesiyle musluklardan  akacak suyun 12 km’lik ana isale hattı döşeme çalışmaları başlarken, Kovancılar Belediye Başkanı Hacı Akpınar’da çalışmaları yerinde inceledi.

 

İsale hattının ilçe için önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Başkan Akpınar,“Kovancılar ve Palu ilçelerimizin içme suyunu karşılayacak olan Hamzabey barajından saniyede 25 Litre kendi cazibesiyle musluklarımızdan akacak suyun 12 km’lik ana isale hattı döşeme çalışmaları başladı.

Fatih mahallemizde yeni inşa ettiğimiz 1000 tonluk su deposunda çalışmaları incelerken,12 km ana isale hattı döşeme alanlarında incelemelerde bulunduk. Emek ve gayretlerinden dolayı başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, İlimiz Milletvekillerine, DSİ Genel Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğüne, İl Başkanımıza, Elazığ Belediyemize,Belediye Meclisimize ve personelimize ,Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

 

Başkan Akpınar,“ İlhami Ertem Caddesinde sıcak asfalt BSK çalışmamızın 2.etabı aşınma tabakası serim çalışmalarını tamamladık.Cadde ve Sokakları ile kaldırımları ile daha modern bir Kovancılar için çalışıyoruz.”diye ifade etti.