Huzura 'Eriş' artık Gakgom!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 11. Haftası'nda Uşakspor ile karşı karşıya gelecek

Huzura 'Eriş' artık Gakgom!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 11. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor’un konuğu Uşakspor olacak.

Son 5 haftada alt sıralardaki takımlara kaybettiği puanlarla ateş hattına kadar gerileyen Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor yarın yeni hocası Levent Eriş ile ilk maçına çıkacak.

Geride kalan 10 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 yenilgi ile 7 puan toplayan Elazığspor 10 maçta rakip fileleri 12 kez havalandırırken, kalesinde ise 22 gol gördü. Uşakspor’la 6. İç saha maçına çıkacak olan Bordo-Beyazlılar daha önce oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Temsilcimiz taraftarı önünde attığı 5 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü. Konuk Ekip Uşakspor ise 10 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 5 yenilgi ile 10 puan topladı. Bu maçlarda rakip fileleri 13 kez havalandıran Uşak ekibi, kalesinde ise 18 gol gördü. Uşak temsilcisi daha önce deplasmanda oynadığı 5 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 yenilgi aldı. Kırmızı – Siyahlılar deplasmanda attığı 8 gole karşılık kalesinde 12 gol gördü

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin sahaya; Ahmet Doğan, Murathan Özen, Onur Alsu, Kadir Bekmezci, Ahmet Burak Solakel, Kadir Taşoğlu, Cengizhan Akgün, İzzet Topatar, Serdar Özbayraktar, Cihan Canpolat ve Ömer Yıldız onbiriyle çıkması bekleniyor.

3 Kasım Pazar günü saat 12.00’de Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Cihan Ataş’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Kanal Fırat ile Kanal 23’ten canlı olarak yayınlanacak.