Belediyespor, İzmir'de çıkış arıyor!

Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 11. Haftası'nda Karşıyaka ile 3 puan mücadelesine çıkacak

Belediyespor, İzmir'de çıkış arıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 11. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, Karşıyaka’nın konuğu olacak. Lige hayal kırıklığıyla başlayan ve çıktığı 9 maçta 1 galibiyet alabilerek sevenlerini üzen Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Karşıyaka karşısına yeni hedefler için çıkacak. Temsilcimizde forvet Gökhan Aydaş ile kaleci Engin Olgun sakatlıkları nedeniyle bu maçın kadrosunda yer almadılar.

Kırmızı – Lacivertliler öğlen sonu gittiği İzmir’de maçın son çalışmasını gerçekleştirdi ve konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

HAKEM KOCAELİ’NDEN

Elazığ Belediyespor’un Karşıyaka ile oynayacağı maçı Kocaeli Bölgesi’nden Ömer Kocabey yönetecek. Kocabey’in yardımcılıklarını yine Kocaeli Bölgesi’nden Mehmet Ali Vardar ile Kağan Yıldızlar yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Bursa Bölgesi’nden Ozan Yalçın görev üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin sahaya; Ogün, Muhammet Can, Burak Kavlak, Burak Keskin, Hayrettin, Arif, Tuncay, Emre, Cenk Metehan ve Serhan onbiriyle çıkması bekleniyor. 2 Kasım Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak olan maça İzmir Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.