Humam Tariq olmadı!

Transfer görüşmesi için önceki gün Elazığ'a davet edilen Humam Tariq ile anlaşma sağlanmadı. Oyuncunun teknik kapasitesinin yetersiz olduğu ve fazla ücret talep ettiği için transferin gerçekleştirilemediği öğrenildi…

Humam Tariq olmadı!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Transfer görüşmesi için Salı günü Elazığ’a gelen “Iraklı Messi” Lakaplı Humam Tariq ile anlaşma sağlanmadığı öğrenildi. Elazığspor’a yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre 23 yaşındaki genç sol kanatla anlaşamama nedeninin, oyuncunun teknik kapasitesinin yetersiz olduğu ve fazla ücret talep etmesinden kaynaklandığı belirtildi. Öte yandan Hacı Murat Yümlü Başkanlığı’ndaki Transfer Komitesinin Brezilyalı Yıldız Welington Tom’a teklif sunduğu, tecrübeli oyuncunun düşünmek için süre istediği bildirildi. Ayrıca Başkan Hacı Murat Yümlü transfer görüşmeleri için dün İstanbul’a gitti…

Mali konularda anlaşmazlık…

Yaklaşan yeni sezon öncesi dış transfer çalışmalarını sürdüren Elazığspor’da kadroya takviye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dış transferde şuana kadar Darıca Gençlerbirliği’nden Alperen Doğan ve Tepecikspor’dan Caner Bulut’la sözleşme imzalayan ve denemek için kampa davet edilen futbolculardan 4’ü hariç tüm oyuncuları geri gönderen Bordo-Beyazlı Transfer Komitesi Humam Tarıq transferinde de mutlu sona ulaşamadı.

Geçtiğimiz sezon Elazığspor’un Antalya kampına davet edilen ve bordo-beyazlı takımla yaklaşık 1 hafta kampa katılan Humam Tarık, Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın da transferine onay vermesiyle bordo-beyazlı kulüple ön protokol imzalayarak anlaşma sağlamıştı. Ancak Iraklı futbolcunun kendi kulübüyle olan problemleri çözememesi nedeniyle askıya alınan transferin bu sezon gerçekleşmesi beklenirken, Humam Tarık ile yapılan görüşmede anlaşma sağlanamadı. Geçen sezon Elazığspor’un 200 Bin Dolar teklifine evet diyen Humam Tarık, bu sezon ücrette indirime giderek 140 Bin Dolara kadar düşmesine rağmen transferi gerçekleşmedi. Alınan bilgilere göre Humam Tarık’ın istediği ücretin yüksek olması transferin önünü tıkarken, futbolcunun yeteneklerinin kısıtlı olmasının da transfere engel olduğu öğrenildi. Geceyi Elazığ’da geçiren Humam Tarık’ın biletini alarak Elazığ’dan ayrıldığı bildirildi.

Tom düşünmek için süre istedi…

Öte yandan geçtiğimiz sezon önemli bir performans ortaya koyan Brezilyalı oyuncu Tom ile tekrar temas sağlandı. Alacağı ödenmediği için serbest kalan Tom’un yeni sezonda tekrar Elazığspor forması giyebilmesi adına başarılı oyuncuya bir teklif sunuldu. Eğer Tom teklifi kabul ederse yeni sezonda da Elazığspor futbolcusu olacak.

 

Yümlü İstanbul’a gitti…

Öte yandan Başkan Hacı Murat Yümlü transfer görüşmeleri için İstanbul’a gitti. İstanbul’da bazı oyuncularla temas kuracak olan Başkan Yümlü’nün birkaç güne kadar anlaşma sağlandığı takdirde 4’ten fazla oyuncuya imza attırmayı planladığı belirtildi.