RAMSEY ELAZIĞ MAĞAZASINDAN BAYRAM VE BABALAR GÜNÜ KAMPANYASI

Nisa Yılmaz/Ramsey Elazığ Mağazası  sadece Elazığ için geçerli olacak bir kampanya başlattı.

RAMSEY ELAZIĞ MAĞAZASINDAN BAYRAM VE BABALAR GÜNÜ KAMPANYASI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ramsey Elazığ Mağazası erken bayram ve Babalar Günü dolayısıyla 1-3 Haziran tarihleri arasında kampanya düzenliyor.

KAMPANYAMIZ ELAZIĞ’A ÖZEL

Ramsey-Kip Mağaza Yöneticisi Murat Küçük,Hakimiyet Gazetesine yaptığı açıklamada,’’ Bu sadece Elazığ için geçerli olacak bir kampanya. Ramsey Elazığ Mağazası erken bayram ve Babalar Günü dolayısıyla 1-3 Haziran tarihleri arasında kampanya düzenliyor. Elazığ’a özel ilgi gösterip,  bu kampanyayı düzenlediği için Ramsey- Kip Firma Direktörümüz Zeynep Doğan’a çok teşekkür ediyoruz. Bütün Halkımızı Ramsey’e bekliyoruz.’’diye konuştu.

RAMSEY ELAZIĞ MAĞAZASI 2011 YILINDA  HİZMETE GİRDİ

2011 yılı Haziran ayında Elazığ’a getirilen  ve tek çatı altında birleştirilen Ramsey Elazığ Mağazası ,Elazığ’da giyim sektöründe önemli hizmetler veriyor.

Ramsey-Kip Mağaza Yöneticisi Murat Küçük,’’Ramsey ve Kip’i, 2011 yılı Haziran ayında Elazığ’a getirdik ve tek çatı altında birleştirdik. Marka son üç dört yılda kendisini çok geliştirdi. Mağaza, gelişen moda trendleri doğrultusunda kendini zaman içerisinde değiştirmeye ve geliştirmeye devam ediyor. ‘’diye ifade etti.

MARKAYA GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUNUZ

Elazığ’ın erkek giyimine oldukça meraklı olduğunu ifade eden Küçük,’’Erkek giyimde Elazığ insanı giyime meraklı. Kaliteli ve şık ürün tercih ediyorlar. Bu anlamda ülkenin genel şartlarına baktığımızda ekonomik olarak kötü durumda oluşumuz mağazacılığa da yansıyor. Ama yine de markaya olan ilgi devam ediyor, memnunuz bu durumdan. ‘’

KLASİK GİYİME TALEP AZALMAYA BAŞLADI

Murat Küçük,’’Artık klasik giyimine olan talep azalmaya başladı. Daha rahat, casual ve spor giyimlere olan talep arttı. Firma da kendini bu doğrultuda geliştirme yoluna gitti. Klasik bizim ana markamız için elbette ana lokomotif. Mağazalar gelen talepleri değerlendirdiği gibi modaya yön de veriyor elbette. Kadın ve erkeklerin ortak kullandıkları unisex moda trendi de oldukça popüler. Erkek giyim mağazası olmanın yanında kadınlara yönelik giyim ve aksesuar; bileklik, gözlük basic tişört gibi unisex ürünler de yer alıyor.’’dedi.

YABANCI FİRMALAR İÇİNDE ÜRETİM YAPIYORUZ

Ramsey-Kip markalarının tasarım grupları aynı zamanda yabancı firmalar için de üretim yaptığını ifade eden Küçük,’’Ramsey, yerli üretilen bir marka olduğu gibi yabancı markalar için de ürün hazırlıyor. Karabük ve Kastamonu’da bulunan fabrikalarda üretim yapıyoruz.’’

RAMSEY MAĞAZASININ BAYRAM VE BABALAR GÜNÜ  KAMPANYA DETAYLARI:

Malatya Caddesi Ramsey-KİP Mağazası 1-3 Haziran tarihleri arasında saat 01.00'e kadar hizmet verecek.

Ramsey "Bir Sıfır Atma Kampanyası" uygulanırken mağazadan Ramsey6 markalı  1.495 TL'lik bir takım elbise aldığınızda ikincisine 149.50 TL, 229 TL'lik bir gömlek aldığınızda ikincisine 22.90 TL ödeyerek sahip olabileceksiniz.

KİP ise "Çok çok al, yarı yarıya öde" kampanyasıyla birini ürün alışveriş tutarı kadar yapılan diğer ürün alımlarına %50 indirim ayrıcalığını sunuyor.