HİZMETİ GÖRMEYEN AK PARTİLİLER

HİZMETİ GÖRMEYEN AK PARTİLİLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ’da kesinleşemeyen ve daha dört ay sürecek teşvikte 6. Bölge uygulamasını gerekçe gösterip “sahipsiz Elazığ” kampanyası başlatan çevreler, teşvikin devam edeceğinin açıklanması ve TOKİ konutlarının çok uygun taksitlerinin bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kamuoyuna  duyurulmasının ardından sessizliği gömüldüler.

Genel itibarıyla iyi niyetli olarak başlatıldığı ifade edilse de bunu sıklıkla öne çıkaran ve siyasilerimize hakarete kadar varan paylaşımların genel karakterinde de görüldü ki mesele Elazığ değil, mesele siyasi malzeme bulmak ve Ak Partiyi yıpratmak.

Ak Parti aleyhine çalışan guruplara karşın Ak Parti’nin hizmetlerini bile utana sıkıla paylaşanlara ne demeli? Ya da kampanyaya, karşı kampanyaya ile mukabele etmek gibi bir endişesi olmayanlara sözde klavye kahramanlarına ne demeli?

Ak Partiye gönül veren insanlar hizmetleri bile paylaşma zahmetine katlanmazken, paylaşanlar da başı sönük bir mahcubiyetle ortaya koyuyorlar hizmetleri.

Anlaşılan o ki Ak Partili cenah, kendi liderlerini bile savunmakta yetersiz ve etkisiz kalıyorlar. Allahtan biri akıl etti de yapılan hizmetlere karşılık "TeşekkürlerGakkomErdoğan" etiketiyle bir kampanya başlattı.

Elazığ’da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan depremzede hak sahipleri için hazırlanan konutların geri ödeme planlarını açıklamış, ödeme planlarını çok uygun ve kendileri için avantajlı bulan duyarlı vatandaşlar tarafından Twitter’da “TeşekkürlerGakkomErdoğan” etiketiyle kampanya başlatıldı.

Twitter’da üst sıralara kadar çıkan “TeşekkürlerGakkomErdoğan” etiketi ne yazık ki “SahipsizElazığ” gibi birinci sıraya yükselemedi.

Buradan çıkan iki sonuç var. Biri Ak Partililer kendi liderlerinin  ve onun hizmetlerine sahip çıkma noktasında çok ürkek ve çekingenler.  İkincisi ise halkımızın şehre yapılan olumlu hizmet yerine daha çok olumsuzlukları görmesi ve bunu öne çıkarma noktasındaki gayretleri.

Ne yazılırsa yazılsın, nasıl kampanyalar düzenlenirse düzenlensin, Cumhurbaşkanı Erdoğan yönetimindeki Ak Parti tüm ülkeye olduğu gibi ilimize de önemli hizmetleri yapmaya devam ediyor. Kuru sözlere itibar etmek yerine  somut hizmetlerin  bu şehrin insanıyla buluşmasına yoğunlaşmak en iyisi ve doğrusu.