HAKİMİYET FOX TV'DE

HAKİMİYET FOX TV'DE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sıradan ajans haberlerini manşete taşıma yerine her biri şehrimizin önemli problemleri arasında yer alan sorunları gündeme getirme konuşunda fark oluşturan Hakimiyet Gazetesi, bu konudaki başarılarını sürdürüyor.

Şehrin problemlerini gündeme taşımak ve yıkıcı değil yapıcı bir üslupla çözüm için yetkililere bir nevi danışmanlık görevi ifa eden Hakimiyet Gazetesinin son aylarda üzerinde en çok durduğu konu turizm oldu.

Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın şahsi gayretleri ve özel çabalarına rağmen bu konuda yetkili kılınmış kurum ve kuruluşların ilgisizliği  ve duyarsızlığı, Harput ve Palu gibi medeniyet merkezlerini barındıran tarih ve turizm merkezlerinin kendi kaderlerine terkedilmesi gerçeğine vurgu yapan ve bunu gündeme taşıyan Hakimiyet Gazetesi’nin dünkü "Turizm Başka Bahara" manşeti Fox TV'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında geniş yer buldu.

Gazetemizin  dünkü birinci sayfasını ekrana yansıtan İsmail Küçükkaya, önce manşet üstü “VALİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM’IN YOĞUN BİR GAYRET GÖSTERDİĞİ İLİMİNİZİN TURİZM POTANSİYELLERİNİN ORTAYA ÇIKARTILMASI VE TURİZME KAZANDIRILMASI YÖNÜNDEKİ ÇALIŞMALARI İLGİLİ KRUMLAR VE BÜROKRATLARIN HANTALLIĞI SEBEBİYLE RAFA KALKMIŞ DURUMDA” spotumuzu okudu ve ardından da “ TURİZM BAŞKA BAHARA..” manşetimizi tüm ülkeye duyurdu.

Dedik ya amacımız sorunları gündeme getirmek ve çözümün bir parçası olmak. Umarız Vali Kaldırım’ın turizm konusundaki çırpınışları bürokratları utandırır da protokolde oturma yarışını bırakır birazda  olsa harekete  geçirir diyoruz.