GÜVENLİK ELAZIĞLILAR'A EMANET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk Silahlı Kuvvetleri'nde 127 general ve amiralin görev yerinin değişmesini öngören atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı...

GÜVENLİK ELAZIĞLILAR'A EMANET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Kararnameye göre; çok kritik ve çok önemli bir görev olan Özel Kuvvetler Komutanlığı görevine başarılı çalışmalara imza atan 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı hemşerimiz Tümgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan getirildi.

 Elazığ’ın Ağın İlçe nüfusuna kayıtlı olan hemşerimiz Ömer Ertuğrul Erbakan ile birlikte aynı kararnamede; Elazığ’ın ilçesi olmasa da ekonomik, sosyal ve kültürel olarak Elazığ’la sıkı bir bağ içinde olan Çemişgezekli Tümgeneral Bahtiyar Ersay da Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Daire Başkanlığı görevine getirildi.

Geçtiğimiz haftalarda Emniyet Genel Müdürlüğüne hemşerimiz Mehmet Aktaş’ın atanmasının ardından Özel Kuvvetleri Komutanlığı ile Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Daire Başkanlığı görevine ilimizden isimlerin atanması Türkiye’nin güvenliğinin ve operasyonel güç merkezinin Elazığlılara emanet edildiğini gösterdi.

Vatan, bayrak ve ezan uğruna gözünü kırpmadan hayatı pahasına mücadele eden Elazığlıların bu özelliğinin yansıması olan bu görevlendirmelere mazhar olan genel müdür ve komutanlarımızı Hakimiyet Gazetesi olarak tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.