'ANNE LÜTFEN ÖLME'

'ANNE LÜTFEN ÖLME'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kırıkkale'de eski eşi tarafından boğazından bıçaklanan Emine Bulut'un "Ben ölmek istemiyorum" feryadı ve yanında bulunan 10 yaşındaki kızının "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüntüler tüm ülkeyi ayağa kaldırdı.

Kırıkkale'de eski eşi Fedai Baran (43) tarafından bıçaklanan Emine Bulut'un (38), hastanede ölmeden önce olay yerinde çekilen son görüntüleri sosyal medyada gündem oldu ve yürekleri dağladı. Görüntüde Emine Bulut, "Ben ölmek istemiyorum" derken, yanında bulunan 10 yaşındaki kızı F.B.B.'nin "Anne lütfen ölme" diyerek ağladığı görüldü. Sosyal medya kullanıcıları cani Baran'a tepki göstererek Türkiye'deki kadın cinayetlerine dikkat çekti.

Erkekliğini ve gücünü sadece kadınlara gösterme cesaretini(!) gösteren sözde erkek bozuntularının sayısı her geçen gün artıyor. Kadının sözde zayıflığı ve güçsüzlüğü üzerine zorbalıkla otorite kurmak isteyen ve nüfus cüzdanlarında maalesef erkek(?) yazan bu alçak yaratıkların artık sonunun gelmesi lazım.

Aile Bakanlığının kadına şiddet konusunda yaptığı çalışmalar bazı çevrelerce eleştirilse de kadınlarımızın gerçekten hukukun ve devletin koruma zırhına ihtiyacı var. Kadın şiddeti ve cinayetlerine uygulanacak cezaların artırılması ve en üst seviyeden verilmesi şart.

Ailenin korunması ve yaşatılması konusunda da bazı çalışmalar yapan bakanlığın ve KADEM’in ne demek istediği Emine Bulut cinayetiyle bir kez daha ortaya çıkmıştır. Demek ki kazın farklı ayakları da varmış ve Sema Maraşlı bundan epey bihabermiş… Başka Eminelerin ölmemesi ve çocukların “Lütfen ölme diyerek” öksüz kalmaması için hak edene hak ettiği cezanın verilmesi lazım.