GURURUMUZ OLDU

FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİ, SAĞLIK HİZMETLERİ YANINDA KURUMSAL YAPISI İLE DE TAKDİR TOPLUYOR, BAŞARILARI İLE GÖZ DOLDURUYOR

GURURUMUZ OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                        

Sağlık alanında yeni hizmet anlayışı kapsamında ilk kez kamu ve özel sektörün ortaklaşa hayata geçirdikleri şehir hastaneleri ülkenin birçok şehrinde hizmete devam ediyor.

2014 yılında  360 bin metrekare alan üzerinde başlanarak inşaat aşaması tamamlanan 1038 yatak kapasitesi olan  Fethi Sekin  Şehir Hastanesi de  01.08.2018 tarihinde hizmet vermeye başladı.

Şehrin değişik noktaları ve binalarında sağlık bakanlığınca verilen sağlık hizmetleri de bu tarihten itibaren tek çatı altında verilmeye başlanmış oldu.

HALKIN YOĞUN İLGİSİ VAR

Yaklaşık bir yıl önce hizmet vermeye başlayan  Fethi Sekin Şehir Hastanesi, hizmet vermeye başladığı ilk dönemlerde birtakım eksiklikleri ve uzaklık gerekçesi ile gerekli ilgiyi görmese de şimdilerde tüm polikliniklerin  muayene kotası doluyor. Saat 10.30’dan sonra bazı servisler yeni hasta kaydı alma konusunda ilgili doktorlardan onay alıyor.

Muayenesini olan vatandaş kurulu sistem sayesinde en kısa süre içerisinde kan numunelerini veriyor ve röntgenini çektirerek ilgili  doktora bilgisayar üzerinden gösterek reçetesini alarak hastaneden ayrılabiliyor.

MODERN CİHAZLARLA EN KALİTELİ HİZMET

360 bin 000 metrekare  gibi  oldukça geniş bir alan üzerine kurulmuş, toplam 1038  yatak kapasitesine sahip Fethi Sekin Şehir Hastanesinde 114 Yataklı  Yoğun Bakım ünitesi de bulunuyor.

46 Yataklı Yenidoğan Yoğun Bakım ünitesinin bulunduğu modern hastanede  227 adet poliklinik halkımıza hizmet veriyor.

5 tanesi gün ameliyathanesi olmak üzere toplam 37 ameliyathanenin bulunduğu hastanede  100 yataklı YGAP (Yüksek Güvenlikli Adli Psikiyatri Hastanesi de bulunmakta.

Hastane kampüsünde 64 tedavi ünitesi, 3 pedodonti ünitesi,1 acil ünitesi, 2  engelli ünitesi, 2 ameliyathane bulunan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi de hizmete devam ediyor.

GÜLERYÜZLÜ HEKİM VE PERSONEL

Fethi Sekin Şehir Hastanesin de görevli hekimler ile sağlık görevlileri ve diğer personelin hasta ve yakınlarına karşı sıcak davranışları da takdir topluyor. Her bir hasta kapıda karşılanıyor ve gideceği servise kadar eşlik ediliyor ya da yönlendiriliyor. Her aşamada sıra sistemi uygulandığı için de herhangi bir hak kaybı ve sıra kargaşası yaşanmıyor.

OTOPARK SORUNU YOK

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nin 1871 araçlık kapalı, 487 araçlık açık otoparkının bulunması insanlara büyük kolaylık sağlıyor. Aracını kapalı otoparka park eden vatandaşlarımız aynı katta çok sayıda bulunan ve 20 kişi kapasiteli olan asansörlere binerek muayene olacağı servise kolaylıkla  ulaşıyor. 

ULAŞIMI EN RAHAT HASTANE

Fethi Sekin Şehir Hastanesinin en önemli avantajlarından biri de şehrin en uzak noktasından bile kısa sürede ulaşılacak çok sayıda alternatif yollara sahip olması. Geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Necmettin Erbakan Bulvarı ve devamında yapımı Başkan Şahin Şerifoğulları tarafından tamamlanarak hizmete açılan kanal boyu bulvarı ile doğudan gelen hastalara yönelik çok sayıda alternatif yollar ile ulaşımı en rahat hastane olma özelliğini sürdürüyor.

HALKA HİZMET, KARA PROPAGANDAYI BİTİRDİ

Hizmete açıldığı ilk dönemlerde gerek inşa edildiği  mevki, gerekse şehrin batı mahallelerine uzaklığı sebebiyle çalışanları tarafından bile eleştirilen Fethi Sekin Hastanesi, sunduğu hizmetler ve kalitesi ile  şimdilerde şehrin en gözde sağlık kurumu olarak göz dolduruyor.

Şehrin hiçbir bölgesinde bu kadar büyük bir hazine  alanı bulunmadığı için Doğukent’e inşa edilen ve bu hususta zaman zaman yersiz ve haksız eleştiriler yapılan  şehir hastanesinin başarıları ve bölgedeki saygınlığı şehrimiz için de gurur kaynağı oldu.