Gürtük'ten Hakimiyet'e Ziyaret

Nisa Yılmaz/  Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Feyzi Gürtürk, Hakimiyet Gazetesi'ne ziyarette bulundu.

Gürtük'ten Hakimiyet'e Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı ziyarette, yürütülen çalışmalarda basının desteğinin önemli olduğuna değinen Gürtürk, “Bugün, yerel gazetelerimizden Hakimiyet Gazetesi’ni ziyarette bulunduk. Özellikle yerel gazetelerimizden öncelikli isteklerimiz var. Bu isteklerimizden birisi de ‘Elâzığ Her Yerde Okuyor’ kampanyamıza destek vermeleri.” dedi.

“Basınımızın Desteği Önemli”

Gürtürk, konuşmasına şöyle devam etti; “Gazetelerimiz bize her yönde olumlu destek veriyor. Bizlerde bu desteklerini karşılıksız bırakmamak için hem iadeyi ziyaret etmek hem de bize yardımcı olmaları konusunda desteklerini almak için burada bulunuyoruz.  İnşallah güzel işler yapmak için çalışıyoruz, çabalıyoruz Elazığ için. Tabi bunda da basının önemi çok büyük, yani yapılan işleri halka ulaştırması konusunda. Bizde önemsediğimiz için yerel basınımızı bugün ziyaret ettik. İnşallah sözümüzü de alacağız. Bize olumlu yaptığımız her iş konusunda destek olmaları, olumsuz bir durum söz konusu olduğunda ise uygun bir dille bizi uyarmaları konusunda da açığız. Kulak dolma bilgiler yerine doğru kaynaktan bilgi almalarını da istirham ediyoruz, yerel basınımızdan. Ben yeni yerde, güzel işler yapmayı temenni ediyorum. Ve Hakimiyet Gazetesi’nin başarılarının da devamını diliyorum.”

“Yeni Hizmet Binası İçin Arayışlarımız Devam Ediyor”

Gürtürk: “Hizmet binamız konusunda arsa arayışlarımız var. Biri mevcut binamızın uygun olan şekilde planlanması. Bir de Kültür Park civarında bir yer var, Valilik orayı tahsis ederse orada yapmayı düşünüyoruz.” dedi.

“Darbe Hafızalarda Taze”

Gürtürk son olarak; “Okullarımızda 15 Temmuz köşelerimiz var. Bu sadece köşeyle olmuyor, bunun güncellenmesi gerekiyor, devamlı zinde tutulması gerekiyor. O travmayı zaten hepimiz yaşadık. Yani darbe değil, darbeden de öte diyebileceğimiz bir olaydı. Hafızalarımızda hala taptaze. Bunu taze tutmamız gerekiyor ki, bir daha böyle olaylar yaşanmasın. Bu nedenle okullarımızdaki 15 Temmuz köşeleri ve gazete köşelerimizde zinde tutmaya devam ediyoruz.”