27 ARALIK'TA KAMP BAŞLIYOR!

Bordo-Beyazlı Temsilcimizin, ara dönem kampını gerçekleştireceği yer netlik kazandı

27 ARALIK'TA KAMP BAŞLIYOR!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig 2017-2018 Sezonu 17. hafta maçlarının ardından araya girecek. Takımlar ara dönemde hem kamp yapma, hem de transfer çalışmalarını bu süre zarfında gerçekleştirecekler.

Bu kapsamda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Devre Arası programı yavaş yavaş şekilleniyor. İlk yarının son haftasında oynanacak olan maçların ardından TFF1. Lig’e yaklaşık 20 gün ara verilecek. Haftasonu ilimizde oynanacak BB Erzurumspor Maçı’nın ardından İlk Yarı’nın son maçında 23 Aralık Cumartesi günü deplasmanda İstanbulspor’la karşılaşacak olan Elazığspor’da bu maçın ardından futbolculara izin verilmesi planlanırken, 3 günlük aranın ardından Bordo-Beyazlı kafilenin 27 Aralık’ta 2. yarı hazırlıkları için Antalya’da toplanacağı öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Elazığsporlu yetkililerin Antalya’da Titanic Hotel’in yanı sıra 1-2 otelle daha görüşme halinde olduğu bildirildi. Yapılan planlamaya göre 27 Aralık’ta Antalya toplanarak 2. Yarı hazırlıklarına start verecek olan Elazığspor’da kafile yaklaşık 15 gün boyunca Antalya’da kalacak.

Temsilcimizin ara dönemde en az 2 hazırlık maçı yapması bekleniyor.