GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR

YEREL SEÇİMLERDE MÜTEVAZİ KİŞİLİĞİ İLE SEÇMENLERİN TERCİHİ ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI OLUYOR

GÖNÜLLERİ FETHEDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala adayların seçmen buluşmaları ve seçim çalışmaları devam ediyor. Her bir aday şehrin değişik mahalle ve farklı kesimleri ile buluşarak kendisini ve projelerini anlatmaya devam ediyor.

SKM AÇILIŞLARI MİTİNGE DÖNÜŞÜYOR

31 Mart yerel seçimlerine en profesyonelce hazırlık ve saha çalışması yapan aday ise Ak Parti adayı Şahin Şerifoğulları. Katıldığı her bir toplantıda kendisini yeterince tanımayan insanların da gönlünü fetheden ve seçmende güven duygusu oluşturan Şerifoğulları, bu tavrıyla her gün sevgi ve muhabbet halkasını genişletiyor.

Kendisini yeterince tanımayan ve belediye başkanlığı görevinde başarılı olup olmayacağı konusunda zihninde soru işaretleri olan her bir Elazığlı, Şerifoğulları’nı dinlediği ve onun samimi tavırlarını gördüğü andan itibaren kafasındaki soru işaretleri tamamen siliniyor. Bu aşamadan sonra şehri ve belediye kaynaklarını en verimli kullanacağı konusunda hiçbir endişe duymayan seçmenlerin sandıktaki tercihleri de Şerifoğulları oluyor.

PROJELER BEĞENİ TOPLADI

Samimiyeti, doğal ve içten davranışları ile bulunduğu her ortamda gerçekleştirilen her programda ilgi odağı olan, siyasetin gülen yüzü, itimat duyulan, güven veren yapısı ile şehrin tüm problemlerini çözeceğine ve açıkladığı projeleri bir bir hayata geçireceğine olan toplumsal ittifak, bu tavrını sandıkta da göstererek Şerifoğulları’nın Belediye Başkanlık görevine seçileceğine kesin gözüyle bakıyor.

İLGİ ODAĞI

Ak Parti Belediye başkan adayı Şerifoğulları, gerek SKM açılışları gerekse ilçe ve belde SKM açılışlarında başta gençler olmak üzere tüm hemşerilerimizin ilgi odağı oluyor. Şerifoğulları, her programda en çok alkış alan ve en çok ilgi gören siyasetçi olarak da dikkat çekiyor.

Hamasetten uzak, doğal söylem ve içten tavırlarıyla her ortamda vatandaşla yakaladığı frekans onu daha bir gönüllere nakşediyor ve seçimin de favorisi yapıyor.