Gaziantep'te kritik randevu

Bordo-Beyazlı ekibimiz, yarın ligin iddialı takımlarından Gazişehir Gaziantep'le deplasmanda karşılaşacak

Gaziantep'te kritik randevu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 25. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, Gazişehir Gaziantep’in konuğu olacak. Karabükspor karşısında alınan galibiyetin ardından geçen hafta Abalı Denizlispor’a mağlup olan Bordo-Beyazlı ekibimizde hedef Mehmet Altıparmak yönetimindeki Gazişehir Gaziantep’i deplasmanda devirmek. Temsilcimizde Ahmet Burak sakatlığı, Rüştü Hanlı ise cezası nedeniyle kadroda yer alamadı.

20. RANDEVU

Elazığspor, ilk kez 1997-1998 Futbol Sezonunda Türkiye 2. Ligi 5. Klasman Grubu’nda SANKO adıyla karşı karşıya geldiği, daha sonra G. Antep BŞB. ismini alan rakibiyle bugüne kadar 6 sezonda 19 kez karşı karşıya geldi.  

Geride kalan 19 maçta; Elazığspor 5 galibiyet alırken, 5 maçta eşitlik bozulmadı. Gaziantep ekibi ise 9 maçtan mağlubiyetle ayrıldı. Atılan gollerde de Gaziantep ekibi 25-21 üstün durumda.

İki takım arasında son olarak ligin 8. Haftasında Elazığ’da oynanan maçı konuk takım 5-0 gibi net bir skorla kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Gazişehir Gaziantep FK karşısına; Ahmet Sabri, Tufan, Gökhan Akkan, Akakpo, Eren, Kadir Bekmezci, Dialo, Kadir Taşoğlu, Mustafa, Camara ve Lamine Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. 8 Mart Cuma günü saat 19.00’de Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak olan ve Trabzon Bölgesi A Klasman Hakemi Ramazan Keleş’in düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.