GECİKMİŞ ZİYARETLER

GECİKMİŞ ZİYARETLER
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayram vesilesi ile Ak Parti İl teşkilatları ilçe ve beldelerde de bayramlaşma töreni yanında geçmişten bugüne partide görev yapmış isimlere yönelik bayram ziyaretlerinde bulundular. Bu ziyaretlerin teşkilatların inisiyatifi ile yapılarak bir incelik olarak görenler olabilir. Ancak olayın aslında reisin talimatlarına rağmen çok gecikmiş bir ziyaret olduğunu bilmek gerek.

26 Temmuz 2019 tarihinde Ak Parti Genel Merkez'de düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuşan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gündemle ilgili değerlendirmelerin ardından özellikle il ve ilçe başkanlarına kesin bir talimat verdi.

İŞTE O TALİMAT:

 "Buradan tüm teşkilat yöneticilerimize, özellikle de il ve ilçe başkanlarımıza bir hususu hatırlatmak istiyorum. Sizlerden hiç vakit kaybetmeden şehirlerinize döner dönmez hemen 2001'den bugüne kadar partimizde görev almış veya gönül vermiş her bir kardeşimize mutlaka ulaşmanızı istiyorum. Bu kardeşlerimizin gönüllerini almanızı, varsa dertleri, sıkıntıları, onlara çözüm aramanızı, daha önemlisi kendileriyle irtibatı asla kesmemenizi özellikle talep ediyorum"

Cumhurbaşkanın kesin olarak talimat verip “hiç vakit kaybetmeden” şerhini ve ikazını düşerek verdiği talimat biraz gecikmeli de olsa gerçekleştirildi ve eski il başkanları, belediye başkanı ve diğer dava adamlarının ziyaretleri olarak sürdü.

Bu ziyaretlerin teşkilatlarda görev almış dava adamları ile sınırlı kalmaması, bu misyona karşılıksız hatta maddi ve manevi fedakârlıklar yaparak hizmet etmiş samimi insanların da eklenmesi lazım gelir diye düşünüyoruz.  Hatta bu ziyaretlerin Ak Parti ile de sınırlı kalmamasını bekliyoruz. Ak Partiyi oluşturan siyasi zemin olan Milli Görüş partilerinden görev yapmış ve fedakârlıklarda bulunmuş isimlerin de ziyaret edilmesinde fayda olacağı ve vefa örneği gösterileceğini belirtiyoruz.

Osman Elçi, İlyas Keskin, Vahap Karakaya, Zülfü Çınar Ulucan, Mehmet Kara, Ecmain Altungök, İlhami Makinist,  Bedri Bulut, Emsal Yüregil, Sait Taş, Celal Arslanoğlu, Ahmet Tanrıverdi, Zeki Geçgil, Hidayet Yavaş, Mustafa Karahüseyinoğlu, Nadir Yumakgil, Sezai Aydıngöz, Ömer Küçükyurt,  Ali Rıza Keskin ve daha nice değerler ziyaret edilmeli bir hatır kahvesi içilmeli…