AMAN TILSIM BOZULMASIN

Sezonun bizim açımızdan en prestijli müsabakası olan Malatyaspor maçı öncesinde Bordo-Beyazlı ekibimiz Ligde 5

AMAN TILSIM BOZULMASIN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sezonun bizim açımızdan en prestijli müsabakası olan Malatyaspor maçı öncesinde Bordo-Beyazlı ekibimiz Ligde 5. haftaya namağlup girerken, bu kritik maç öncesi rakiplerinin de puan kaybetmesi sonucu zirve hesapları yapılıyordu.

Maç sonu yaşanan istifa depreminden çok maçı konuşmak isterdim. Ama takım öyle bir konumda ki her Elazığspor'lu futbol sever şimdi tedirgin, aman bozulmasın bu tılsım, haklılarda bir daha nerden yakalayacağız böyle bir hava; bazen bulunduğumuz bu pozisyonu ne para ne de pul ile bile yakalayamazsınız... Geçtiğimiz hafta "HAYDİ ŞEHİR AYAĞA KALK" konulu köşe yazımda çok geç olmadan ahh vah etmeden herkesimin takımı'na sahip çıkması gerektiğini belirtmiştim.(http://www.elazighakimiyethaber.com/yazar-haydi-sehir-ayaga-kalk-255.html)

 Bu arada Malatyaspor maçında galip gelen takımızdaki tüm futbolcu, teknik kadro ve yönetimi tebrik ederim. Deplasmanda alınmış bu galibiyetin tüm Elazığ'lılar için ayrı ayrı önemi vardır. Bu galibiyet diğer galibiyetlerden çok farklı, teşekkürler ELAZIĞSPOR...

Şimdi gelelim şu bitmek bilmeyen yönetim, para, istifa belirsizliklerine bir türlü rayına oturmadı, hep diken üstündeyiz. Nedir? Ne oluyor? Şimdi her kafadan bi ses çıkıyor. Fakat ses çıkması gereken asıl kişiler bir türlü ses vermiyor. Neden acaba; bazıları yönetime küsmüş, bazıları da hep başınız sıkıştığında bana geliyorsunuz, bazılarının da cebinde akrep var.

 Kimsenin cebinden parasını Elazığspor'a vermesini istemiyoruz, sponsorluk karşılığında destek olunabilir. Şu hale bakın takımımızın ne göğsünde nede sırtında reklam yok, rakiplerin kolunda ve şortunda bile boş yer kalmamış.

 Lafı çok uzatmak istemiyorum, bazı kurumların Elazığspor'a destek olma zorunluluğu vardır. Bu takım bu şehrin çocuğu gibidir ihtiyaçları elbet de olacaktır. Ama burda asıl sorun tabiki bu çocuğun ölçülü olması ve ayağını yorganına göre uzatması gerekir. Nasıl olsa bana destek olanlar var diye; 3 yılda 150 bu yılda 22 transfer yapma lüksüne sahip olmamalı!!! Heleki bu kadar maddi sıkıntı yaşıyorsan.

Son olarak şunu belirmek isterim, bu konjektör de hedefe giden bu takımı yalnız bırakan her kim olursa olsun, tarihe kötü anılarla yazılacaktır.

Selam ve saygılarımla...