Galibiyet vakti geldi!

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz, TFF 3. Lig 2. Grup'un 4. haftasında renktaşı Fethiyespor'u konuk edecek

Galibiyet vakti geldi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 4. Haftası’nda Kırmızı-Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor’un konuğu Fethiyespor…

Ligde geride kalan 3 haftanın 2’sinden beraberlikle ayrılan, 1 haftayı ise fikstür gereği bay olarak geçen temsilcimizde, zorlu maç öncesi tüm hesaplar galibiyet üzerine kuruldu. Maçın son çalışmasını dün kendi tesislerinde yaparak kampa giren kırmızı – lacivertlilerde tek eksik Enver Abdullah Filiz. Geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig’den düşen ve bu sezona 2 galibiyet 1 mağlubiyetle başlayan Ege ekibi Elazığ’a puan ya da puanlar için geldi.

HAKEMLER İSTANBUL’DAN…

TFF 3. Lig 2. Grup’taki temsilcimiz Elazığ Belediyespor’un Fethiyespor’la yapacağı maçı İstanbul Bölgesi Klasman Hakemi Fevzi Erdem Akbaş yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemliklerini İstanbul Bölgesi’nden Vedat Demir ile Uğur Aydoğdu yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine İstanbul Bölgesi’nden Fikret Hakan Abay görevlendirildi.

MUHTEMEL ONBİR

Temsilcimizin Fethiyespor karşısına Ogün Karakaya, Samet Aydın, Burak Kavlak, Burak Keskin, Muhammet Can Öztürk, Tuncay Fındıkcı, Cenk Cengiz, Mazlum Öndil, Arif Şahin, Metehan Andaç Özlü ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıkması bekleniyor. 21 Eylül Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak olan maça Gençlik Merkezi Sentetik Saha ev sahipliği yapacak. Müsabaka Kanal 23'ten canlı yayınla ekranlara getirilecek.