Gakgoş Kırşehir Belediyespor'a konuk

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'un 4. Haftası'nda temsilcimiz B. Elazığspor, İç Anadolu ekibinin konuğu olacak

Gakgoş Kırşehir Belediyespor'a konuk
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’un 4. Haftası’nda Kırşehir Belediyespor’la karşılaşacak. Maç için Perşembe günü Kırşehir’e geçen ve son antrenmanını dün bu kentte yapan Bordo-Beyazlı ekibimiz, konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Ligde geride kalan 3 hafta sonunda 2 mağlubiyet, 1 galibiyet alan ve 3 puan toplayan Bordo-Beyazlı ekibimizde Kadir Taşoğlu kırmızı kart cezası nedeniyle sahada olamayacak. Teknik Direktör Sefer Yılmaz da cezası nedeniyle takımın başında olamayacak.

2017 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu yana her sezonu şampiyonlukla geçirip 2. lige kadar yükselen Kırşehir Belediyespor, bu sezon kırmızı gruba da gayet iyi bir başlangıç yaptı. Yeşil-Beyazlı ekip geride kalan 3 haftayı 3 galibiyetle tamamladı.

HAKEM MERSİN BÖLGESİ’NDEN

Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre Kırşehir Bld. – Elazığspor maçını Mersin Bölgesi Klasman Hakemi Oğuzhan Aksu yönetecek. Aksu’nun yardımcılıklarını Hatay Bölgesi’nden Mahmut Gülle ile Adana Bölgesi’nden Abdulkadir Döner yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise yine Mersin Bölgesi’nden AliRıza Altunbakır görev üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Kırşehir Bld. karşısına; Ahmet Doğan, Murathan, Onur, Yiğitcan, Ahmet Burak, Kadir Bekmezci, Selim Enes Özeren, Serdar, Murat Ceylan, Cengizhan ve Ömer onbiriyle çıkması bekleniyor. 21 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak olan maça Kırşehir Ahi Stadyumu ev sahipliği yapacak.