Galibiyet hasreti sona ersin!

TFF 3. Lig 2. Grup'a kötü bir başlangıç yapan Elazığ Belediyespor, sezonun ilk galibiyetini evinde almak için yarın Turgutluspor'u konuk edecek

Galibiyet hasreti sona ersin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 6. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor FK, Turgutluspor’la karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta Cizrespor karşısında şok bir yenilgi alan, iki futbolcusu da kırmızı kart cezalısı durumuna düşen Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Turgutluspor karşısına sezonun ilk galibiyetini elde etmek için çıkacak.

Maçın son çalışmasını bugüm kendi tesislerinde yapıp kampa girecek olan Elazığ Belediyespor’da Mazlum Öndil sakatlığı, Arif Şahin ile Burak Kavlak ise kart cezaları nedeniyle sahada olamayacak.

HAKEMLER KARADENİZ’DEN

Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre Elazığ Belediyespor FK - Turgutluspor maçını Trabzon Bölgesi Klasman Hakemi Sinan Özcan yönetecek. Özcan’ın yardımcılıklarını Bayburt Bölgesi’nden Volkan Kaan Topal ile Samsun Bölgesi’nden Mesut Hakalmaz yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak yine Trabzon Bölgesi’nden Burak Baş görev üstlenecek.

KANAL 23’TEN CANLI YAYIN

5 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’te Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynanacak olan müsabaka Kanal 23’ten canlı yayınla ekranlara getirilecek. Bu karşılaşma öncesi temsilcimiz 3 puanla 14. basamakta yer alırken, Turgutluspor 10 puanla 2. durumda.