Gakgoş'un konuğu yaralı Çotanak!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, Spor Toto 1. Lig'in 23. Haftası'nda yarın Akın Çorap Giresunspor'u konuk edecek

Gakgoş'un konuğu yaralı Çotanak!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 23. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, Akın Çorap Giresunspor’u konuk edecek. Temsilcimizde bu zorlu maç öncesi eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor. Son 4 maçın 2’sini kazanıp, 2’sinden beraberlikle ayrılan ve bu süreçte kalesinde yalnızca 1 gol gören Hüseyin Kalpar’ın talebeleri, sahaya mutlak galibiyet için çıkacak.

Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından teknik direktör Metin Diyadin ile yollarını ayıran ve tecrübeli çalıştırıcı Yılmaz Vural’ı takımın başına getiren Akın Çorap Giresunspor 5 maçtır kazanamıyor. Yılmaz Vural yönetiminde çıktığı iki maçı da kaybeden Çotanaklar Elazığ’a puan ya da puanlar için geldi.

20. RANDEVU

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz, tarihinde ilk kez 1979-1980 sezonunda karşılaştığı Karadeniz ekibiyle yarın 20. randevusuna çıkacak.  Elazığspor-Giresunspor rekabetinde bugüne kadar oynanan 19 müsabakada 6 galibiyet elde eden Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor, 7 karşılaşmada berabere kaldığı rakibine 6 maçta  boyun eğdi. Atılan gollerde ise Elazığspor 26-20 üstün durumda.

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan maç golsüz eşitlikle sona ermişti. Her iki ekipte geride kalan 22 hafta sonunda 31 puan topladı ve aynı averajla 8 ile 9. sıraları paylaştılar.

MUHTEMEL ONBİR

Tetiş Yapı Elazığspor’un yarın oynanacak olan maça; Soner Şahin, Orhan Şam, Murat Akça, Mehmet Yiğit, Canberk Dilaver, Elmar Bjarnason, Alpaslan Öztürk, Andreas Tatos, Ioan Hora, Tom ve Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. Saat 19.00’da Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Emre Malok’un düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.