Gakgoş umudunu sürdürecek

Bordo-Beyazlı ekibimiz, Spor Toto 1. Lig'in 32. Haftası'nda Adanaspor'u konuk edecek

Gakgoş umudunu sürdürecek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 32. Haftası’nda Tetiş Yapı Elazığspor’un konuğu Adanaspor olacak. 49 puanlı Altınordu’yu yakalayabilmek iç,m mücadelesini sürdüren Bordo-Beyazlı ekibimiz, ligde iddiası bulunmayan Adanaspor’u yenmenin hesaplarını yapıyor.  Zorlu maçın son çalışmasını dün kendi tesislerinde yapan Elazığspor, kampa girip maç saatini beklemeye başladı. Bordo-Beyazlı ekibimizde bu maç öncesi Muhamed İldiz haricinde eksik ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.

6 FUTBOLCU SINIRDA

TY Elazığspor’da Adanaspor maçı öncesi 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sezonu kapan Serkan Kurtuluş’un yanı sıra Alpaslan Öztürk, Andreas Tatos, Canberk Dilaver, Lamine Diarra ve Elmar Bjarnason, Adanaspor karşısında kart görmesi halinde 33. haftadaki BB. Erzurumspor maçında forma giyemeyecek.

 

TURUNCULARLA 18. RANDEVU

Adanaspor’la bugüne kadar 9 sezonda 17 maç oynayan TY Elazığspor rakibiyle 18. randevusuna çıkacak.

18. randevu öncesinde geride kalan 17 maçta Bordo-Beyazlılar, 6 galibiyet, 6 mağlubiyet alırken, 5 maç ise berabere sonuçlandı. Atılan gollerde ise Elazığspor 30-27 üstün durumda.

Son olarak ligin 15. haftasında Adana’da oynanan maç 2-2 berabere sonuçlanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin Adanaspor karşısına; Sabri, Adem, Murat Akça, Mehmet Yiğit, Canberk, Bjarnason, Alpaslan, Tatos, Hora, Tom ve Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. 21 Nisan Cumartesi günü (bugün) saat 13.00’te Elazığ Atatürk Stadyumu’nda oynanacak olan ve İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi Tugay Kaan Numanoğlu’nun düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Sports HD Max 1’den canlı olarak yayınlanacak.