Gakgoş'a hoca aranıyor!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'da, Teknik Direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor

Gakgoş'a hoca aranıyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 1. Lig’de 10. Haftada oynanan ve 1-0 kaybedilen Gazişehir Gaziantep FK maçı sonrası Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ile yollarını olaylı bir şekilde ayıran Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, yeni hoca arayışları tüm hızıyla görüşüyor.

Mustafa Reşit Akçay ve Yılmaz Vural isimleri Elazığspor’un yeni teknik direktör adayları arasında geçerken, gündeme son olarak Gazişehir Gaziantep FK’yı çalıştıran Hüseyin Kalpar ismi geldi.

Elazığspor’un havuzunda geniş bir teknik direktör aday listesinin olduğu ve takıma katkı sağlayacağı düşünülen isimle önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı bildirildi.

HÜSEYİN KALPAR KİMDİR?

1955 Gaziantep doğumlu olan Kalpar, antrenörlük kariyerine 1994-95 sezonunda Gaziantepspor’da başladı. İlk Teknik Direktörlük deneyimini ise 1999-2000 Sezonu’nda Yozgatspor’da yaşayan Kalpar, bu takımla sezon sonu şampiyonluk sevinci yaşadı. Kalpar’ın kariyerindeki ikinci şampiyonluk sevinci ise 2010-11 Sezonu’nda Samsunspor’un başındayken geldi. Kalpar’ın kariyerinde çalıştırdığı takımlar şöyle;

Yozgatspor, Antalyaspor, Diyarbakırspor, Altay, Kocaelispor, Bursaspor, Sarıyer, Adanaspor, Sakaryaspor, Samsunspor, Çaykur Rizespor, Göztepe, Alanyaspor, Karabükspor ve Gazişehir Gaziantep FK.