Tutaş: 'Galibiyeti kaçıran bizdik'

Kırmızı – Lacivertli ekibimizde, Teknik Direktör Alaattin Tutaş Kocaelispor karşısında alınan beraberlik ve haftasonu oynanacak olan Payasspor maçını değerlendirdi

Tutaş: 'Galibiyeti kaçıran bizdik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 3. Grup’un 12. Haftası’nda Payasspor’u konuk edecek olan Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, Kocaelispor karşısında kaçan galibiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik Direktör Alaattin Tutaş Kocaelispor karşısında futbolcuların iyi bir performans sergilediğine dikkat çekerek, “Maç öncesi de söylediğim gibi oraya galibiyet için gitmiştik. İlk 20 dakika haricinde oyunun tek hakimi bizdik. Galibiyeti kaçıran taraf da bizdik. 4-2, 5-2 yenebileceğimiz bir maçı geride bıraktık. Maçın ardından hem Kocaelispor yöneticileri, hemde taraftarlar bizleri tebrik ettiler. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde önemli bir Payasspor maçı var. Evimizde kazanıp ilerleyen haftalara umutla bakmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

PAYASSPOR HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz, TFF 3. Lig 3. Grup’un 12. Haftası’nda evinde oynayacağı Payasspor maçı hazırlıkları tek antrenmanla start verdi. Saat 16.00’da Elaziz Belediyespor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda rejenerasyon çalışıldı.

Teknik Direktör Alaattin Tutaş ve yardımcıları yönetimindeki antrenmana sakatlıkları bulunan Ekrem Aydemir, Engin Olgun ve Hasan Kaya haricindeki tüm futbolcuların katıldıkları bildirildi.

Temsilcimiz bugün yapacağı antrenmanlarla hazırlıklarını devam ettirecek.