'Forma taahhüdünü yerine getirmeyenleri açıklayacağız'

Bordo-Beyazlı kulüp resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile forma kampanyasında taahhüt verip, yerine getirmeyen isimleri açıklayacağını duyurdu

'Forma taahhüdünü yerine getirmeyenleri açıklayacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz B. Elazığspor’da, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın girişimleriyle 26 Eylül’de forma kampanyası gerçekleştirildi. Aradan geçen süre zarfında kulüp taahhüt verip de yerine getirmeyen isimlere sık sık çağrı da bulunsa da bir türlü beklenen meblağlar kulübe yatırılmadı. Bu gelişme üzerine Elazığspor Kulübü resmi web sitesi üzerinden yapılan açıklamayla bir hafta içinde taahhütlerini yerine getirmeyen kişi, kurum ve kuruşların isimlerinin kamuoyuna duyurulacağını bildirdi. Konuya ilişkin olarak kulüpten yapılan açıklamada; “Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları tarafından 26 Eylül 2019 tarihinde düzenlenen #TamZamanıŞimdi forma kampanyasına destek vererek taahhütlerini yerine getiren Elazığspor sevdalılarına teşekkür ediyoruz.

Forma kampanyası için taahhütte bulunup taahhütlerini yerine getirmeyen kişi, kurum ve kuruluşların, hangi makamda, mevkide ve işadamı kimliğinde oldukları gözetilmeksizin önümüzdeki hafta içerisinde resmi web sitemizden açıklanacaktır. Kamuoyunun bilgisine arz olunur” denildi.