EROL İLE HİZMET DEVAM EDİYOR

EROL İLE HİZMET DEVAM EDİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhalefet milletvekili olmasına rağmen, makul ve mantıklı siyaseti, doğruya doğru deme yönündeki erdemli muhalefet anlayışı, saygın kişiliği ile her partiden siyasi kişiliklerle saygıya dayalı ve seviyeli ilişkileri ile öne çıkan ilimiz CHP milletvekili Gürsel Erol, sadece şehrimize değil megakent İstanbul için de hizmetlerine devam ediyor.

İnsani ve medeni ilişkilerini, dostluk ve arkadaşlıklarını kişilerin dünya görüşüne ve siyasi anlayışına bakmadan oluşturan hümanist bir bakış açısına sahip olan Gürsel Erol, CHP’den İBB seçilen Ekrem İmamoğlu ile olan yakın dostluğuna binaen, uzun yıllar Ak Parti İdaresindeki İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ’de üst düzey görev yapan hemşerimiz Raif Mermutlu’yu İSKİ Genel Müdürlüğüne teklif etmiş, Erol’un hiçbir siyasi amaç ve gaye gütmeyen, işin ehli olan tecrübeli ve dürüst özellikleri ile öne çıkan bu ismi İmamoğlu da uygun görerek İSKİ Genel Müdürlüğü görevine atama olgunluğunu göstermiştir.

Bu atama birçok gerçek de ortaya çıkmış bulunmaktadır.  Birincisi Ekrem İmamoğlu belediye idaresinde başarılı olmak ve buradan da daha üst siyasi makamlara ulaşmanın yolunun başarılı olmaktan geçtiğini görmüş ve bunun için CHP’li yeteneksiz isimler yerine Ak partili, Saadet Partili hatta MHP’li tecrübeli ve başarılı isimlerle çalışmanın doğru olacağını hiçbir siyasi komplekse düşmeden görmüştür.

İmamoğlu’nu kamuoyunda yücelten en önemli özelliğinin bu olacağını şimdiden kestirmek kehanet olmadığı gibi doğru bir tercih ve yol haritası olduğu da aşikârdır.

Gelecekte başkanlık seçiminde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rakibi olması beklenen İmamoğlu’nun CHP ve millet ittifakı dışından da oya ihtiyaç duyulduğu gerçeği, İmamoğlu’nun doğru yolda olduğunun da göstergesidir.

Bu atamadan çıkan ve şehrimizi ilgilendiren en önemli sonuç ise bu atamaya konu olan ismin İmamoğlu’na bizzat ilimiz CHP milletvekili Gürsel Erol tarafından yapılmasıdır.

Gürsel Erol, da yine kendi siyasi görüşüne çok da yakın olmayan bir isme referans olduğu gibi kefil de olmuş atanması konusunda tavsiyede bulunmuştur.

Doğrusunu söylemek gerekirse hem İmamoğlu hem de Gürsel Erol bu tavırları ve hamleleriyle hiç de ideolojik körlük yaşamadıklarını, ülkeye hizmet için farklı siyasi bürokratlarla çalışmaktan da asla geri durmayacakları anlayışlarını ortaya koymuşlardır.

İki siyasiye teşekkür, hemşerimiz Mermutlu’ya başarı dileklerimizi iletiyoruz.