SİYASİ NEZAKET

SİYASİ NEZAKET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin başarılı spor kulüplerinden Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı gündem olmaya devam ediyor. Başarıları ve sponsor arayışları ile sık sık gündeme gelen ve geçtiğimiz günlerde Harput Dibek firmasının destek olduğunu bu köşeden yazdığımız basketbol takımının zor günler yaşadığı gerçeğini ise şehrimizin sorunlarını her platformda cesurca dile getiren İl Genel Meclisi Üyesi değerli ağabeyimiz Osman Dilek’in açıklamasından öğrendik.

İl Özel İdaresi ile ilgili sorulan bir soru üzerine TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar da konuştu ve şunları söyledi:

“Süper Lig’de mücadele edecek olan Elazığ İl Özel İdare Basketbol Takımı’nın doğal taraftarıyız. Artık bu takımımız da kendi mecrasında başarılı bir şekilde ilerliyorsa siyaset de ona el atmamış olsun. Sihri bozulmasın. Kendi mecrasında yollarına devam etsin. Biz de bir maçına sade bir taraftar olarak, taraftarlar arasına gidelim, maçı izleyelim diye düşünüyorum. Çünkü siyasetin el attığı her şey sanki ilahi bir güç tarafından aşağıya doğru çekiliyor. İş çirkinleşiyor. Farklı polemikler yaşanıyor. Başarılı bir takıma müdahale edip, bozmanın anlamı yok.”

Siyasi nezakete bakar mısınız? Bir başarı varsa ve bu başarının mimarları takımın kendi kurumu ile teknik yöneticileri ve oyuncuları ise burada siyasi şova gerek yok diyor açıkça. Bu başarının gerçek sahiplerini öne çıkarıyor ve hiç olmazsa bu takıma bizim gibi siyasiler bulaşmasın diyor.

Ağar, bunu derken takımın yöneticilerini de nezaketen uyarmayı ihmal etmiyor.

Milletvekili Ağar, bugüne kadar temsilcimizin maçlarına bir davet bile almadıkları siteminde bulunarak önemli bir konuya dikkat çekmiş oldu.